Σπαρακτικό θα είναι το φινάλε του "Game of Thrones" σύμφωνα με την Missandei

Ανυπομονούμε!

Η όγδοη και τελευταία σεζόν "Game of Thrones" θα είναι ενθουσιώδης και σπαρακτική παράλληλα, σύμφωνα με την ηθοποιό που ενσαρκώνει την Missandei, Nathalie Emmanuel.

Μιλώντας στο Hindustan Times, η Emmanuel σχολίασε για το τι πρέπει να περιμένουν οι fan από την 8η σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο μισό του 2019. Η Emmanuel πιστεύει ότι η τελική σεζόν θα είναι εκρηκτική κι "απόλυτα ικανοποιητική" για τους θαυμαστές, καθώς θα ολοκληρωθούν όλες

οι ιστορίες.

"Υπάρχουν πολλές ιστορίες και πολλοί χαρακτήρες που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα" είπε η Emmanuel. "Αυτή η σεζόν θα είναι απίστευτα ικανοποιητική για το κοινό. Θα είναι απίστευτα συναρπαστικό και σπαρακτικό. Ο κόσμος θα μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν δει το φινάλε".

Σε κάποιο άλλο στάδιο της συνέντευξης, η Emmanuel επιβεβαίωσε ότι "για να γυριστεί η 8η σεζόν χρειάστηκε περισσότερος χρόνος από κάθε άλλη σεζόν". Να σημειώσουμε εδώ πως τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου άρχισαν τον Οκτώβριο 2017 κι ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο 2018.

Για περισσότερα για την 8η σεζόν του "Game of Thrones", διαβάστε πώς η παραγωγή κρατά κρυφό το τέλος της σειράς, λεπτομέρειες για την πιο επική μάχη της σεζόν και για το "καταπληκτικό" φινάλε. Επίσης, πώς οι πρωταγωνιστές Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau και Maisie Williams αποχαιρέτησαν τη σειρά. Τα επεισόδια θα είναι μικρότερα των δύο ωρών και μάθετε ποιοι δύο χαρακτήρες επέζησαν μετά το φινάλε της 7ης σεζόν.

Ρίξτε επίσης μια ματιά στην πλήρη λίστα των υποψηφίων για Βραβείο Emmy, όπου το "Game of Thrones" απέσπασε 22 υποψηφιότητες.

IGN GreeceΜετέωρη παραμένει η μοίρα δύο χαρακτήρων του "Game of Thrones"Μικρότερα των δύο ωρών θα είναι τα επεισόδια του "Game of Thrones"Στο πρώτο μισό του 2019 επιστρέφει η όγδοη σεζόν του Game of Thrones

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα