"Ριζικές αλλαγές" θα φέρει ο τρίτος κύκλος του "Westworld"

Ξεκίνησαν τα tease για την Dolores.

"Ριζικά αλλαγμένη" θα είναι η 3η σεζόν του "Westworld", σύμφωνα με τους showrunner της σειράς του HBO, Lisa Joy και Jonathan Nolan.

Προσοχή: Ακολουθούν σημαντικά spoiler από την 2η σεζόν του "Westworld".

Σε μια συνέντευξη με το THR, οι Joy και Nolan μίλησαν ελαφρώς για το όραμά τους για

τον τρίτο κύκλο, όπως και για το τι θα πρέπει να περιμένει το κοινό από το "Westworld", με τον Nolan να δελεάζει τους θαυμαστές λέγοντας πως είναι πιο εύκολο να παίρνεις ρίσκα στην αφήγηση όταν οι περισσότεροι από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς δεν είναι άνθρωποι.

"Νομίζω είναι μια ριζική αλλαγή" είπε ο δημιουργός. "Το συναρπαστικό κι ελκυστικό μ' αυτούς τους χαρακτήρες είναι πως δεν είναι άνθρωποι. Όπως είπαμε και στη σειρά, οι άνθρωποι είναι δέσμιοι των ίδιων φαύλων κύκλων που είναι και οι οικοδεσπότες, μερικές φορές και σε πιο μικρούς. [...] Δεν θα μπορούσες να περιμένεις από ανθρώπινους χαρακτήρες να αντέξουν και να επιβιώσουν την ιστορία που αφηγούμαστε."

Οι δύο δημιουργοί επίσης έθιξαν και τη νέα ιστορία της Dolores, μιας και ο χαρακτήρας κατάφερε στο φινάλε της σεζόν να δραπετεύσει από το πάρκο. Ο νέος κύκλος λοιπόν θα τη βρει με μεγαλύτερες φιλοδοξίες στον πραγματικό κόσμο, με τον Nolan να συμπληρώνει πως "[αυτές οι φιλοδοξίες] είναι υπαρξιακές. Καλύπτουν αιώνες. Κι αυτό είναι ένα συναρπαστικό επίπεδο αφήγησης για να συμμετάσχεις."

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΗ πολυπλοκότητα του "Westworld" δεν είναι για όλουςΦως στο παρόν, παρελθόν και μέλλον του Westworld ρίχνει ο συν-δημιουργός τουH Sela Ward μπαίνει δυναμικά στον δεύτερο κύκλο του "Westworld"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα