Mέρφι εναντίον Μέρφι!

Τα δίδυμα αδέλφια Τζος και Τζέικομπ Μέρφι θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπα στο παιχνίδι της Νιούκαστλ με την Κάρντιφ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Οι δύο 23χρονοι προέρχονται από τις ακαδημίες της Νιούκαστλ, με τον Τζος να μετακομίζει πρόσφατα στην Κάρντιφ, έναν χρόνο μετά την μετακόμιση του αδελφού του στην Νιούκαστλ.

Έτσι, οι δύο εξτρέμ αναμένεται να κοντραριστούν για πρώτη φορά στην δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Τζέικομπ να αστειεύεται μιλώντας στον αγγλικό Τύπο:

«Δεν έχουμε παίξει ποτέ αντίπαλοι σε επίσημο ματς. Θα είναι παράξενο να του
κάνω τάκλιν. Σίγουρα θα ανταλλάξουμε φανέλες στο τέλος του αγώνα, ή ακόμα και στο ημίχρονο, κάνοντας μία εμφάνιση ο ένας με την ομάδα του άλλου!».

Ακόμα και αν κάνουν κάτι τέτοιο, δύσκολα θα το καταλάβει κάποιος λόγω της ομοιότητάς τους. Στα χρόνια τους στη Νόριτς, ο προπονητής Κρις Χιούτον τους έβαζε να φορούν διαφορετικό χρώμα παπουτσιών για να τους ξεχωρίζει.

Ο Τζος Μέρφι τονίζει ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, η οικογένεια θα είναι ευχαριστημένη.

«Η οικογένειά μας έχει πολλούς οπαδούς της Νιούκαστλ, αλλά σίγουρα θα θέλουν να πάμε καλά και οι δύο. Προσωπικά, θέλω νίκη της Νιούκαστλ και γκολ κάποιου Μέρφι. Ποτέ δεν είχαμε αντιπαλότητα και πάντα υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Μου φαίνεται παράξενο που άλλα αδέλφια έχουν ανταγωνισμό γιατί εγώ με τον αδελφό μου δεν τσακωνόμαστε».

Πάντως, δεν θα είναι η πρώτη φορά που δίδυμοι θα τεθούν αντιμέτωποι σε ματς Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που είχαν κάνει οι Μάικλ και Γουίλ Κιν σε ματς ανάμεσα σε Μπέρνλι και Χαλ τον Σεπτέμβριο του 2016.
Keywords
Τυχαία Θέματα