Αλ. Κάλενς: «Νιώθω την εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου και του προπονητή»

Σε ένα γήπεδο όπου την περσινή σεζόν η ΑΕΚ είχε αφήσει τρεις βαθμούς με τον ΠΑΣ να επικρατεί τότε, φέτος κατάφερε να φύγει νικήτρια.

Όπως σημείωσε σχετικά ο Αλεξάντερ Κάλενς, μιλώντας – με την αρωγή του Παναγιώτη Αναστασόπουλου – στον Γιώργο Βασιλείου ξεκινώντας από το θέμα της αντικατάστασής του λόγω ενοχλήσεων κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Εξ αρχής αισθανόμουν πάρα πολύ καλά, μπήκαμε πάρα πολύ καλά, η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Προσπάθησα να βοηθήσω από την πλευρά μου. Ένιωσα μία ενόχληση στον προσαγωγό

κι αυτό που έπρεπε να κάνω για να μην επιδεινώσω τα πράγματα, προληπτικά ζήτησα να γίνω αλλαγή. Έχουμε κάποιες ημέρες μπροστά μου για να μπορέσω να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για το πώς έζησε το ματς: «Είναι αλήθεια ότι μπήκαμε πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ δυνατά, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Μετά το γκολ θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και με 0-2, 0-3 γιατί δημιουργήσαμε τις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος βγήκε, αντέδρασε περισσότερο, ήταν λογικό, έπαιζε στην έδρα του. Νομίζω ότι μπορέσαμε να διατηρήσουμε το σκορ υπέρ μας αρκετά άνετα, οπότε το σημαντικό είναι ότι φεύγουμε από εδώ με τους τρεις βαθμούς που μας έδωσε αυτή η νίκη».

Για τον εαυτό του και την εμπειρία του στην ομάδα ως τώρα: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι χαρούμενος. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πως οι συμπαίκτες μου, μου έδειξαν εμπιστοσύνη κι αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να έχω – ακόμη – περισσότερη όρεξη να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα κάνοντας αυτά που ξέρω. Νιώθω ότι έχω και την εμπιστοσύνη και από τον προπονητή μας, Ματίας Αλμέιδα, οπότε παίρνοντας παιχνίδια, παίρνοντας ρυθμό νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα ακόμη περισσότερο, οπότε εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος».

Keywords
Τυχαία Θέματα