Ακπόμ: "Έχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε ιστορία" (video)

Τι και αν δεν σκόραρε στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο; Η παρουσία του Ακπόμ ήταν γι` ακόμη ένα ματς εξαιρετική και μάλιστα αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ εξήγησε πως το σημαντικότερο όλων είναι η ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα και να γράψει ιστορία.

Τι του λέει το γεγονός πως αναδείχτηκε MVP χωρίς να έχει σκοράρει;

-Εάν θα σκοράρω ή όχι, το μόνο που με νοιάζει είναι το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει
η ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0. Ακόμα και με αυτό το σκορ ο κόουτς είπε πως δεν μπορούσε να χαλαρώσει ακόμα και με αυτό το αποτέλεσμα. Ο ίδιος πως το βίωσε;

-"Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, Κάθε ματς που θα παίζουμε θα είναι δύσκολο και όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν".

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος οι ομάδες που έχουν κίνητρο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η ο ίδιος τους ο εαυτός;

-"Αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν ντέρμπι. Κάθε ματς είναι σημαντικό. Το σημαντικό γι εμάς είναι πως μπορεί να μην υπάρχει ντέρμπι, όμως εμείς έχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε ιστορία και να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι και αυτό θέλουμε. Θέλουμε το νταμπλ. Έτσι σκεφτόμαστε πως πάμε να παίξουμε ένα ντέρμπι σε κάθε παιχνίδι. Αυτές είναι και οι οδηγίες του προπονητή μας".

Αν και δεν ήταν ντέρμπι σήμερα, ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο τραγουδούσε για τον τίτλο. Πως ένιωσε γνωρίζοντας πως έτσι θα είναι η ατμόσφαιρα μέχρι το τέλος.

-"Οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Με εκπλήσσουν κάθε φορά! Αν ήταν ντέρμπι ήμουν σίγουρος πως θα ήταν γεμάτο, σήμερα δεν ήταν ντέρμπι όμως ήταν γεμάτο. Τραγουδούσαν συνεχώς και νομίζω πως τους χρωστάμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς καθώς είναι δίπλα μας συνέχεια".
Keywords
Τυχαία Θέματα