Βαβρίνκα: “Κακώς διώχνουν τον Κέρμοντ”

Σαφή θέση κατά της απόφασης του Board της ATP να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Κρις Κέρμοντ στην ηγεσία της διοργανώτριας αρχής πήρε ο Σταν Βαβρίνκα.

Ο Ελβετός τενίστας δεν ανήκει στο συμβούλιο των παικτών που πήρε την απόφαση, με άλλα στελέχη του Board της ATP Tour να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του τωρινού επικεφαλής, Κρις Κέρμοντ, έχει όμως τη δική του άποψη η οποία και είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή που πάρθηκε.

Ο Stan the Man ουσιαστικά συστρατεύτηκε

με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ που έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Κέρμοντ θεωρώντας την αποπομπή του ένα λάθος βήμα για το άθλημα.

“Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή. Αν κοιτάξετε τι έχει προσφέρει ο Κρις στον κάθε παίκτη, στην κάθε διοργάνωση και γενικότερα στον κάθε φίλο του τένις, είναι απίστευτο”.

“Υπάρχει ένα πρόβλημα στην πολιτική και στη διοίκηση του αθλήματος αλλά αυτό εντοπίζεται σε άλλα στελέχη και όχι στον Κέρμοντ. Για να το αλλάξεις αυτό θα έπρεπε να είσαι στο συμβούλιο παικτών, στο οποίο δεν ανήκω οπότε απλώς εκφέρω τη γνώμη μου”.

Κατά της αποπομπής του Κέρμοντ τάχθηκε και το συμβούλιο που αντιπροσωπεύει όλα τα τουρνουά της ATP εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για την εξέλιξη αυτή!

Όπως είναι προφανές, η φυγή του Κέρμοντ έχει προκαλέσεις πολλές “ρωγμές” στο οικοδόμημα του τένις και οι επόμενες εξελίξεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον…

Κώστας Αϊτάκης

The post Βαβρίνκα: “Κακώς διώχνουν τον Κέρμοντ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα