Η Αταλάντα πήρε την ματσάρα στο «Μαράσι» (video)

Μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες, εξαιρετικό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες η Αταλάντα νίκησε την Σαμπντόρια στο «Μαράσι» με 2-1, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Τις δύο ομάδες χώριζαν δύο θέσεις και δύο βαθμοί, με την Αταλάντα 7η στους 41 και την Σαμπντόρια 9η με 39.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που από το ξεκίνημα είχαν την κατοχή και πίεσαν για το γκολ χάνοντας καλές ευκαιρίες με τον Ζαπάτα (31’, 40’) και τον Τζιμσίτι (33’).

Η
Σαμπντόρια όμως θα μπορούσε να ήταν εκείνη που θα μπορούσε να σκοράρει πρώτη αλλά το πλασέ του Λινέτι στο 41’ σταμάτησε στον Γκολίνι.

Στην επανάληψη η Αταλάντα μπήκε δυνατά, έχασε ευκαιρίες με Ίλιτσιτς και Γκόσενς (στο ίδιο λεπτό, 47’) και κατάφερε να σκοράρει στο 49’ με πλασέ του Ζαπάτα που σημείωσε το 17ο φετινό του γκολ κόντρα στην ομάδα στην οποία ανήκει (παίζει δανεικός στην Αταλάντα).

Η Σαμπντόρια κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει όταν στο 65’ ο Γκόμεζ ανέτρεψε στην περιοχή τον Γκαστόν Ραμίρεζ και ο διαιτητής Φάμπρι υπέδειξε πέναλτι.

Ο Κουαλιαρέλα με το 20ο φετινό του γκολ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η «Λα Ντέα» όμως πήρε αυτό που άξιζε στο παιχνίδι στο 77’ όταν μετά από γύρισμα του Χατεμπούρ με προβολή ο Γκόσενς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Ο Γκολίνι έκανε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στο 88’ σε κεφαλιά του Έγκνταλ και πλασέ του Ντεφρέλ στο 92’ κρατώντας το πολύτιμο τρίποντο για την Αταλάντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα