Ακόμη και … πρώτος (video)

Την επιστροφή στις νίκες μετά τη δεύτερη αγωνιστική αναζητούσε ο Λεβαδειακός υποδεχόμενος τον Ατρόμητο, την ώρα που η ομάδα του Περιστερίου σημάδευε την τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα που θα την ανέβαζε στην κορυφή, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ.

Τα πλάνα των δύο τεχνικών
Με τρεις στόπερ παρέταξαν τις ομάδες τους οι δύο τεχνικοί. Ο Άκης Μάντζιος είχε τον Επασί στην εστία, Κρνέτα, Αντιλέχου, Φαβάρο στην τριάδα των στόπερ, Παντελιάδη και Τσαμπούρη στις πτέρυγε. Ζησόπουλος και Όμο ήταν τα αμυντικά χαφ,
ο Σουμπίνιο επιτελικός και στην επίθεση Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι.
Ο Νταμίρ Κάναντι είχε τους Ρισβάνη, Καρασαλίδη, Χατζηισαΐα στους στόπερ, Σάκιτς και Γιαννούλη στις πτέρυγες. Ο Μπουσουλάτζιτς με τον Μάντσον ανέλαβαν τον άξονα, Βασιλακάκης και Ουγκράι το ρόλο των μεοσεπιθετικών και ο Κουλούρης ήταν στην αιχμή.

Πιο απειλητικός ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε σε μεγαλύτερο ποσοστό τη μπάλα στην κατοχή του προσπαθώντας να βάλει σε πίεση τον αντίπαλο του. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τρεις καλές στιγμές με την τελική προσπάθεια να εκδηλώνεται και στις τρεις από τον Ευθύμη Κουλούρη. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να γίνει ενοχλητικός κυρίως στην αντεπίθεση κι ήταν ο Χατζηισαΐας εκείνος που στο 37ο λεπτό απομάκρυνε τη σέντρα στου Αντιλέχου μπροστά από το Μαρκόφσκι που είχε βρεθεί σε ευνοϊκή θέση στην περιοχή της ομάδας του Περιστερίου.

«Πετούσε» στη βροχή ο Ατρόμητος στο δεύτερο μέρος
Ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα με μόλις δύο λεπτά να έχουν κυλήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά την προειδοποιητική βολή του Ουγκράι που εξουδετέρωσε ο Επασί στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ, ο Βασιλακάκης στην εκτέλεση εκμεταλλεύθηκε την αδυναμία της άμυνας του Λεβαδειακού να απομακρύνει κι έγινε ο τέταρτος σκόρερ του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μάντζιος προσπάθησε να τονώσει την επιθετικότητα της ομάδας του ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Σαβαντογκό, ωστόσο ήταν ο Ατρόμητος εκείνος που βρήκε γκολ. Ο Κουλούρης κουβάλησε τη μπάλα, πάσαρε σωστά στον Ρολάντ Ουγκράι κι εκείνος με διαγώνιο σουτ πραγματοποίησε το 2-0 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους.
Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απειλήσει με σουτ εκτός περιοχής του Σουμπίνιο και διαγώνιο πλασέ από δύσκολη γωνία του Σαβαντογκό, το οποίο εξουδετέρωσε ο Μέγερι.

Ο Ατρόμητος σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στη Βοιωτία και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα του Λεβαδειακού ο οποίος την προσεχή αγωνιστική επισκέπτεται τη Λαμία.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαπέτρου
Κίτρινες: -
Κόκκινες: -

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί – Φαβάρο (57’ Σαβαντογκό), Αντιλέχου, Κρνέτα - Τσαμπούρης, Όμο, Ζησόπουλος (82’ Ιωαννίδης), Παντελιάδης - Σουμπίνιο, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης (65’ Νανγκίς)
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι – Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ρισβάνης – Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Γιαννούλης – Ουγκράι (84’ Μούγιακιτς), Βασιλακάκης (89’ Ούμπιδες) – Κουλούρης (90’ Κωτσόπουλος)
Keywords
Τυχαία Θέματα