Ακόμα ένα Vampire: The Masquerade είναι στα σκαριά

Και κυκλοφορεί φέτος.

To Vampire: The Masquerade - Coteries of New York είναι ένα single-player game το οποίο θα έρθει σε PC και Switch αργότερα μέσα στο έτος.

Το παιχνίδι έκανε την εμφάνιση του στο Steam

και η περιγραφή αναφέρει ότι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του είναι η Draw Distance, η οποία κρύβεται, μεταξύ άλλων, πίσω από τα Halls of Horror, Ritual, Serial Cleaner.

"Το Coteries of New York παρουσιάζει τη διαμάχη ανάμεσα σε δύο βαμπιρικά clans: τους Camarilla και τους Anarchs", αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού. "Πρόκειται για μία single-player εμπειρία η οποία λαμβάνει χώρα στο τεράστιο σύμπαν που μας έχει συστήσει το 5ο Edition του Vampire: The Masquerade".

Κλασσικά θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά Clans, με διαφορετικές ικανότητες αλλά και ηθικές προσεγγίσεις σε κάθε θέμα ενώ θα υπάρχουν και εξατομικευμένα quests. Το παιχνίδι δεν θα έχει ένα τέλος αλλά αρκετά, τα οποία θα εξαρτώνται από τις πράξεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του.

We are proud to announce that thanks to FULL CREATIVE LICENSE from @PdxInteractive we're making VAMPIRE: THE MASQUERADE - Coteries of New York on PC and Nintendo Switch! ADD TO WISHLIST: https://t.co/jLQegnAiBz#vampirethemasquerade#indiedev

Draw Distance (@DrawDistanceDev) June 4, 2019

Το παιχνίδι προσφέρει επιλογές διαλόγων παρόμοιες με αυτές της Telltale ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα διάφορα Disciplines για να γοητεύσετε, να εξαπατήσετε ακόμα και να σκοτώσετε κάποιον.

Το παιχνίδι, για να μην τα μπερδεύουμε, δεν έχει καμία σχέση με το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, το οποίο αποτελεί sequel του Bloodlines του 2004.

Το Coteries of New York θα έρθει σε PC και Switch το τελευταίο τρίμηνο του 2019. Μέχρι τότε εσείς μείνετε στο IGN για περισσότερα.

IGN GreeceΣτα σκαριά και άλλο Vampire: The MasqueradeΑποκαλύφθηκε η δεύτερη Clan του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2Αποκαλύφθηκε η πρώτη clan του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα