Αιτία κι αποτέλεσμα ...


Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές γνώριζαν καλύτερα από τον κάθε έναν πόσο ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο ήταν το ζητούμενο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Κι όμως, κόντρα σ’ έναν – θεωρητικά – υποδεέστερο αντίπαλο απέτυχαν. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, πέραν της πικρίας και της απογοήτευσης όλοι γνώριζαν πως οι επόμενες ώρες, μέρες θα είναι πολύ δύσκολες για όλους.

Το βράδυ της Πέμπτης, μετά το ματς η αποστολή επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου καταλύει πριν από τους αγώνες.
Εκεί τους περίμενε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ, όπως όλοι έτσι κι εκείνος ήθελε να μάθει από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τις αιτίες αυτής της αρνητικής εξέλιξης. Αφού πρώτα τους μετέφερε τις σκέψεις του για όλα όσα είχαν προηγηθεί εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον 41χρονο Πορτογάλο τεχνικό και τους συνεργάτες του, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν πως τις περισσότερες ευθύνες επωμίζονται οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Για δύσκολη συνέχεια, που μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί μέσα από την ενότητα όλων στην ομάδα, έκανε λόγο κι ο Αμπέλ Φερέιρα που πήρε τον λόγο αμέσως μετά. Στη σύσκεψη των επιτελών που ακολούθησε ξεκαθαρίστηκε πως δεν υφίσταται πλέον η προοπτική της περαιτέρω ενίσχυσης. Τουναντίον, με δεδομένο της μιας αγωνιστικής υποχρέωσης την εβδομάδα, πλην των περιπτώσεων που εκτός των αγώνων Πρωταθλήματος θα υπάρχουν κι οι αντίστοιχοι του Κυπέλλου, κατέστη σαφές πως οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει ή προκύψει για πώληση ποδοσφαιριστή θα εξεταστεί πιο σοβαρά από ποτέ.

Ώρα ευθυνών λοιπόν με την αιτία του αποκλεισμού να έχει αυτά ως πρώτα αποτελέσματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα