Πιθανό ακόμα ένα sequel για το IT

Θέληση να υπάρχει κι όλα γίνονται.

O σκηνοθέτης του "IT: Chapter 2", Andy Muschietti, δήλωσε το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της μυθολογίας του Pennywise σε πιθανό sequel στο μέλλον.

H παραγωγός, Barbara Muschietti, που δούλεψε μαζί με τον αδερφό της στις δύο προηγούμενες ταινίες "IT", επιβεβαίωσε στο io9 ότι το βιβλίο του Stephen King καλύπτεται όλο στις δύο ταινίες (του 2017 και αυτήν που θα βγει τώρα).

Παρόλα αυτά, ο Andy επιβεβαίωσε ότι ο ανατριχιαστικός

κλόουν έχει πλούσια ιστορία και θα μπορούσε να οδηγήσει σε επιπλέον sequels στο μέλλον.

"Υπάρχει ολόκληρη μυθολογία στο βιβλίο", είπε. "Η μυθολογία είναι κάτι που πάντα δίνει την ευκαιρία για εξερεύνηση. Το IT βρίσκεται στην Γη για εκατομμύρια χρόνια. Βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους για εκατοντάδες χρόνια, κάθε 27 χρόνια. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε το υλικό [που υπάρχει]".

Βέβαια ίσως χρειαστεί αρκετός χρόνος ώστε να υπάρξει οποιαδήποτε συνέχεια, καθώς τα δύο αδέρφια παραδέχτηκαν ότι δεν υπάρχει τίποτα στα σκαριά αυτή τη στιγμή.

Στο μεγαλύτερο μέρος του, η νέα κινηματογραφική εκδοχή του IT ήταν πιστή στο όραμα του King, αν και θα δούμε νέο υλικό στο "IT: Chapter 2", το οποίο ζητήθηκε από τον ίδιο τον King.

Το ενήλικο cast του "Losers Club" περιλαμβάνει τους Jessica Chastain ως Beverly, James McAvoy ως Bill, Isaiah Mustafa ως Mike, Jay Ryan ως Ben, James Ransone ως Eddie, Bill Hader ως Richie και Andy Bean ως Stanley. Στο sequel οι χαρακτήρες θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον Pennywise (Bill Skarsgard), τον κλόουν του Stephen King που μοιάζει σαν να βγήκε από τους χειρότερους παιδικούς εφιάλτες.

Ο σκηνοθέτης Andy Muschietti επιστρέφει για τη δημιουργία του sequel. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Barbara Muschietti, Dan Lin και Roy Lee, ενώ οι Marty Ewing, Seth Grahame-Smith και David Katzenberg είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Gary Dauberman, ο σεναριογράφος της ταινίας, είχε μιλήσει για την πρόκληση του να παρουσιάζεις γνωστούς χαρακτήρες στο κοινό μετά από ένα μεγάλο χρονικό άλμα.

Διαβάστε το review μας για την πρώτη ταινία "IT" και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για τη δεύτερη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Σεπτεμβρίου του 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του IT: Chapter Two Ο Pennywise στο επίκεντρο των δύο νέων τρομακτικών αφισών του "ΙΤ: Chapter Two" O Pennywise επιστρέφει με την πρώτη ταινία και φέρνει νέο υλικό από το "IT: Chapter Two"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα