Ο κόσμος του Stephen King επιστρέφει μεγαλύτερος στον δεύτερο κύκλο του "Castle Rock" | Hulu

Κι όταν θα κόβουμε κολοκύθες, Castle Rock θα βλέπουμε.

Το ψυχολογικό θρίλερ του φανταστικού, αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στα βιβλία και τις ταινίες του, Stephen King, έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας για τον δεύτερό του κύκλο.

Η σειρά, που περιλαμβάνει ιστορίες που διαδραματίζονται στη φανταστική πόλη Μέιν του King, θα επιστρέψει στην streaming υπηρεσία στις 23 Οκτωβρίου.

Ο δεύτερος κύκλος θα περιέχει

μια ιδιαίτερη κορύφωση σύγκρουσης μεταξύ δύο πλευρών, ενώ θα εισάγει και την Annie Wilkes, την ψυχωτική νοσοκόμα από το "Misery" του 1987. Την Wikes, που στην ταινία του 1990 υποδύθηκε η Kathy Bates με ανατριχιαστική επιτυχία, θα ενσαρκώσει η Lizzy Caplan, που έχουμε μάθει από τα "Cloverfield", "Mean Girls", "Das Boot" και "Now You See Me 2".

Η σειρά που επανενώνει τον σκηνοθέτη J.J. Abrams με τον συγγραφέα Stephen King. Το "Castle Rock" πρόκειται για μια σειρά που ενώνει χαρακτήρες και καταστάσεις από τα μυθιστορήματα του King που περιέχουν την τοποθεσία του Castle Rock. Το Castle Rock λοιπόν είναι το όνομα μιας φανταστικής τοποθεσίας στο Μέιν, το οποίο έχει υπάρξει ως σκηνικό για διάφορες ιστορίες του King, όπως το "The Dead Zone" και το "Cujo", ενώ αναφέρεται και στα "It" και "Pet Semetary". Τα επεισόδιά του λοιπόν, είναι εμπνευσμένα από τη συνολική δουλειά του King, και χρησιμοποιούν σασπένς και θρίλερ στοιχεία, για τα οποία έχει μείνει γνωστός ο συγγραφέας. Ο Stephen King τελεί χρέη και εκτελεστικού παραγωγού, μαζί με τους J.J. Abrams, Ben Stephenson, Sam Shaw, and Dustin Thomason, με τους δύο τελευταίους να έχουν και τον ρόλο των showrunner για τη σειρά.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Αντικατάσταση ηθοποιού φέρνει η δεύτερη σεζόν του "Castle Rock" Castle Rock: Με έμπνευση από το Misery και cast πολλών αστέρων έρχεται η 2η σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα