Απεβίωσε η Jessi Combs στην προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ της

"Αυτοί που τολμάνε, είναι αυτοί που καταφέρνουν σπουδαία πράγματα."

H Jessi Combs του "Mythbusters" πέθανε κατά τη διάρκεια ατυχήματος, ενώ προσπαθούσε να σπάσει προηγούμενο ρεκόρ της στην έρημο Άλβορντ του Όρεγκον.

Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε (μέσω The Hollywood Reporter ) τον θάνατο της Combs, επαγγελματία οδηγού αυτοκινήτων, μετά από ατύχημα στην έρημο αλλά ο ακριβής λόγος αυτού είναι ακόμα υπό έρευνα.

Η

οικογένεια της επίσης δημοσίευσε επίσημη δήλωση για το ατύχημα της 36χρονης (μέσω Sky News): "Το πιο αξιοσημείωτο όνειρο της Jessi ήταν να γίνει η πιο γρήγορη γυναίκα στην Γη, ένα όνειρο που κυνηγούσε από το 2012. Η Combs ήταν μια σπάνια ονειροπόλος με το θάρρος να κάνει τις πιθανότητες πραγματικότητα, και έφυγε από αυτήν την γη οδηγώντας πιο γρήγορα απ' οποιαδήποτε γυναίκα στην ιστορία".

Μέρες πριν το μοιραίο ατύχημα, η Combs είχε αναφερθεί μέσω Instagram στο ρίσκο όσων επιχειρούσε. "Μπορεί να φαίνεται λίγο τρελό να περπατάς ακριβώς μέσα στην φωτιά...αυτοί που τολμάνε, είναι αυτοί που καταφέρνουν σπουδαία πράγματα...Ο κόσμος λέει ότι είμαι τρελή. Εγώ λέω ευχαριστώ", έγραψε.

Σύμφωνα με το Road and Track, η Combs είχε κερδίσει τον τίτλο της "ταχύτερης γυναίκας σε τέσσερις τροχούς" το 2013 όταν έφτασε τα 641 χλμ/ώρα, με το αεριωθούμενο όχημα North American Eagle Supersonic Speed Challenger.

Επιπροσθέτως ήταν παρουσιάστρια της έβδομης σεζόν του "Mythbusters" το 2009, ενώ έχει εμφανιστεί σε αρκετά shows για αυτοκίνητα όπως τα 'Overhaulin'', "Xtreme 4x4", " All Girls Garage".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceDickinson — Official Teaser Trailer | Apple TV+Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019Treadstone (USA Network) - Πρώτο επίσημο trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα