Αφαιρείται το Nintendo Switch από το Cross-Play με τα XBOX και PS4

Οι χρήστες του Nintendo Switch θα παίζουν πλέον με άτομα από Μobile συσκευές.

Η Epic Games αποκάλυψε στην ενημέρωση 8.10 ότι το Fortnite στο Nintendo Switch δεν θα έχει πλέον υποστήριξη cross-play με τους χρήστες Xbox One και PlayStation 4.

Το cross-play θα περιορίζεται τώρα στους mobile

παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των iOS και των Android συσκευών.

"Αναμένουμε μια καλύτερη κατά μέσο όρο εμπειρία παιχνιδιού τόσο για τους παίκτες κινητών όσο και για παίκτες Switch", ανέφεραν τα patch notes.

To Nintendo Life αναφέρει ότι η απόφαση θα μπορούσε να οφείλεται σε περιορισμούς υλικού από παίκτες Switch σε παίκτες PC ή σε άλλες κονσόλες, καθώς το Switch προσφέρει μόνο 30 FPS, ενώ το Xbox One και το PS4 κλειδώνουν στα 60 FPS.

Η Epic ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι σχεδιάζει να προσφέρει ένα κουμπί "αναίρεσης αγοράς" για τυχαίες αγορές στο παιχνίδι, οι οποίες θα μπορούν να αναστραφούν μέσα σε 5 λεπτά.

"Δεν θέλουμε να προσθέσουμε τριβές για τους παίκτες ούτε θέλουμε να επωφεληθούμε από τυχαίες αγορές ή παίκτες που μετάνιωσαν για μια αγορά", δήλωσε ο Vice President of Engineering της Epic Games, Daniel Vogel.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceTo Fortnite θα λανσάρει κουμπί 'Undo Purchase'Ίσως μάθαμε πόσοι έχουν παίξει τα μεγαλύτερα παιχνίδια του PS4Πλησιάζει στα smartphones η σειρά παιχνιδιών Zelda;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα