ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Παπασταθόπουλο

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για ΠαπασταθόπουλοgvasilioΚυρ, 01/10/2021 - 15:09

Καμία πρόταση συνεργασίας στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο δεν έχει καταθέσει η ΑΕΚ, με τον Παναγιώτη Κονέ να έχει ωστόσο επικοινωνία με τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Η ΑΕΚ είναι προφανές ότι αν βρει μια καλή και αξιόλογη περίπτωση για το κέντρο της άμυνας θα κινηθεί για την ενίσχυσή της. 

Το

όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που γράφτηκε πως ενδιαφέρει την ΑΕΚ δεν έχει τελικά και τόσο μεγάλη βάση, ειδικότερα δεν έχει καμία βάση ότι οι "κιτρινόμαυροι" έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον αμυντικό της Άρσεναλ. 

Είναι γεγονός πως ο Παναγιώτης Κονέ έχει επικοινωνήσει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση, όμως αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας στον διεθνή αμυντικό, ούτε ότι έχει γίνει συζήτηση για συμβόλαια, ούτε πολύ περισσότερο ότι η ΑΕΚ στο σημείο που βρισκόμαστε περιμένει κάποια απάντηση από τον "Παπα"για το αν θα έρθει ή όχι στην Ένωση.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Καμία πρόταση συνεργασίας στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο δεν έχει καταθέσει η ΑΕΚ, με τον Παναγιώτη Κονέ να έχει ωστόσο επικοινωνία με τον άλλοτε συμπαίκτη του. Article publish on Κυρ, 01/10/2021 - 15:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα