Ήρθε η ώρα να περάσεις καλά! Οι ιδανικές στάσεις στο σεξ για κοντές γυναίκες και η απόλαυση πάει σε άλλο επίπεδο

20:31 25/5/2021 - Πηγή: iPop

Το άρθρο που κάθε κοντή γυναίκα θέλει να διαβάσει. Γιατί αν δεν είσαι και το πρώτο μπόι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει χαμούλης στο κρεβάτι. Ήρθε η ώρα να περάσεις κι εσύ καλά και ξέρουμε τις καλύτερες στάσεις στο σεξ για κοντές γυναίκες.

Αγαπημένη μικροκαμωμένη φίλη μου, ξέρω πολύ καλά ότι μερικές στάσεις δεν λειτουργούν και τόσο καλά στο σεξ και συχνά φταίει η διαφορά ύψους με τον σύντροφό σου. Μην το βάζεις κάτω, γιατί υπάρχουν και στάσεις που σου ταιριάζουν γάντι κι έχεις εσύ το πλεονέκτημα. Στην τελική, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, αν δεν κάνεις και τόσο συχνά μερικές στάσεις επειδή δεν σου ταιριάζουν. Με τις παρακάτω, θα πας το σεξ και την απόλαυση σε άλλο επίπεδο και θα χαίρεσαι που είσαι κοντή.

Αν είσαι γυναίκα, έτσι θα έχεις καλύτερες επιδόσεις στο σεξ!

Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ για κοντές γυναίκες

Κουταλάκι

Η στάση κουταλάκι ή αλλιώς spooning είναι λίγο – πολύ γνωστή σε όλους. Είσαι ξαπλωμένη στο πλάι και ο σύντροφός σου είναι από πίσω. Γιατί λειτουργεί καλά σε σένα που ‘σαι κοντή; Γιατί είσαι το μικρό κουταλάκι και η διαφορά ύψους με τον σύντροφό σου δεν μπαίνει στο παιχνίδι. Επίσης, τα χέρια σας είναι ελεύθερα και ο σύντροφός σου μπορεί να παίξει με τις ερωτογενείς σου ζώνες, λαιμό, κλειτορίδα, στήθος.

Lotus

Είναι αυτή η στάση που εσύ είσαι από πάνω και έχεις τα πόδια σου περασμένα πάνω από τα δικά του και γύρω του και είστε αγκαλιά. Και ναι, έτσι θα αναδείξεις το ύψος σου. Επίσης, έχεις το πλεονέκτημα ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να αλλάξεις στάση εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάσετε την επαφή σας και να περάσετε σε ιεραποστολικό ή με εσένα από πάνω του χωρίς τα πόδια σου γύρω του.

Unsplash/ Dainis Graveris

Doggy Style

Ναι, είναι η στάση που φαντάζεσαι και πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Εσύ είσαι στα τέσσερα και ο σύντροφός σου είναι από πίσω σου και είναι ιδανική ανεξαρτήτως ύψους. Ακόμα κι αν δεν έρθεις σε οργασμό σε αυτή τη στάση, θα έχεις έντονη διέγερση και θα περάσεις πραγματικά καλά, χωρίς να σε εμποδίζει το ύψος σου.

Στην άκρη του τραπεζιού/ κρεβατιού

Ξάπλωσε στο χείλος του κρεβατιού ή του τραπεζιού με τα πόδια σου να κρέμονται στο πλάι, ενώ ο σύντροφός σου στέκεται ανάμεσα στα πόδια σου σε όρθια στάση, κρατώντας τους γοφούς ή τα ισχία σου. Μπορείτε να το κάνετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ενώ το ύψος σου επιτρέπει στον σύντροφό σου να έχει τον έλεγχο, χωρίς να δυσκολεύεται να χειριστεί το σωματικό του βάρους και το ύψος του.

Cowgirl

Δοκιμασμένη και σίγουρη στάση για συντρόφους με διαφορά ύψους. Ωραία η κλασσική, αλλά θα σε βολέψει και η ανεστραμμένη, με τον άντρα ξαπλωμένο και εσένα καθιστή πάνω του με γυρισμένη την πλάτη. Tip! Είναι μια υπέροχη στάση, αν ο σύντροφός σου έχει μεγάλα… προσόντα, γιατί σου επιτρέπει να ελέγχεις το βάθος τη διείσδυσης, ενώ ταυτόχρονα τονώνεις το σημείο G σου.

Και κοίτα να τις ευχαριστηθείς όλες!

Οι 4 στάσεις του σεξ που κατά βάθος απεχθάνεται κάθε γυναίκα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ήρθε η ώρα να περάσεις καλά! Οι ιδανικές στάσεις στο σεξ για κοντές γυναίκες και η απόλαυση πάει σε άλλο επίπεδο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα