Ατλέτικο Μαδρίτης: Υπογράφει ο Ντεμπελέ (pic)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Υπογράφει ο Ντεμπελέ (pic)antoniamath11Κυρ, 01/10/2021 - 14:49

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ήταν δεδομένο ότι μετά το "διαζύγιο" των δύο πλευρών η διοίκηση της ομάδα θα έψαχνε τον αντικαταστάτη του παίκτη.

Αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Μούσα Ντεμπελέ από την Λιόν. Οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει σε όλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ισπανία η μετακίνηση του με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Ντιέγκο

Σιμεόνε θεωρείται σίγουρη.

Στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα υπάρχει και οψιόν αγοράς, αφού η συμφωνία του Γάλλου επιθετικού είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την Λιόν.


 

Exclusive | Total agreement between Lyon & Atletico Madrid for the loan with option to buy of Moussa Dembélé, according to sources contacted by Get French Football News. More follows. — Get French Football News (@GFFN) January 10, 2021

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη να ντύσει τον Μούσα Ντεμπελέ με τα χρώματα των "ροχιμπλάνκος".
Article publish on Κυρ, 01/10/2021 - 14:49 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα