Παναθηναϊκός: Με... μισή ομάδα για τη νίκη - ανάγκη!

Παναθηναϊκός: Με... μισή ομάδα για τη νίκη - ανάγκη!ntzouaniΚυρ, 01/10/2021 - 13:11

 

"Χτυπημένος" από προβλήματα ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στη Λεωφόρο (19:30, live Novasports

1 HD) σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερο σημαντικό για τους Πράσινους στην προσπάθεια που κάνουν για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. 

Το απουσιολόγιο του Λάσλο Μπόλονι είναι γεμάτο ονόματα και ο έμπειρος προπονητής του Παναθηναϊκού θα στερηθεί τις υπηρεσίες οκτώ ποδοσφαιριστών του στο ματς με τους "βυσσινί"! 

Ο Μαυρομμάτης ήταν το τελευταίο "θύμα" της κακοδαιμονίας που ταλαιπωρεί τους Πράσινους, καθώς ο στόπερ των Πράσινων έχει γαστρεντερίτιδα και έμεινε εκτός αποστολής. Οι Μακέντα και Ζαγαρίτης θα εκτίσουν ποινή καρτών στον αγώνα με την ΑΕΛ, δεν είναι διαθέσιμοι και ο Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Μαουρίσιο και Σαβιέρ, ενώ εκτός 20αδας έμεινε και ο Αντονίτο ο οποίος οδεύει προς την Καρταχένα. 

Χαρακτηριστικό του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός είναι το γεγονός ότι ο Μπόλονι πήρε στην αποστολή της ομάδας του τον Κριστιάν Κονάν, ο οποίος δεν έχει ούτε μια επίσημη συμμετοχή με το Τριφύλλι, αλλά και τον ανέτοιμο Καραγιάννη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μολό, ο οποίος προορίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και στον Καρλίτος. 

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΛ με τις επετειακές εμφανίσεις που είναι αφιερωμένες στον άθλο του Wembley, ενώ οι Πράσινοι έχουν ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη μεγαλύτερη στιγμή του συλλόγου. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ "Χτυπημένος" από προβλήματα ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στη Λεωφόρο (19:30, live Novasports 1 HD). Article publish on Κυρ, 01/10/2021 - 13:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα