ΑΕΚ: Σενάριο για Σουηδό στόπερ (pic)

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς μπορεί να βρίσκεται μια ανάσα από την ΑΕΚ, η οποία όμως βρίσκεται σε αναζήτηση κι άλλου κεντρικού αμυντικού.

Αυτό είναι κάτι που ξέρει η… πιάτσα γι’ αυτό και τα ονόματα που φέρεται να απασχολούν την Ένωση όλο και πληθαίνουν. Τελευταίο αυτό του κεντρικού αμυντικού της Τζουργκάρντεν, Ισάκ Χιέν, για τον οποίο οι Σουηδοί αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση αγορά τους, κάτι που οι άνθρωποι της Ένωσης δεν επιβεβαιώνουν.

Σύμφωνα με τους Σουηδούς η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του και μάλιστα διαπραγματεύεται τους όρους της μεταγραφής.

Ο 23χρονος Χιέν πήρε μεταγραφή στην Τζουργκάρντεν τον περασμένο Νοέμβριο, έχει αγωνιστεί σε 13 ματς με 2 γκολ και ήδη έχει απασχολήσει την Σλάβια Πράγας, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Conference League.

Στο ίδιο δημοσίευμα, φιλοξενούνται δηλώσεις του μάνατζερ του Χιέν, ο οποίος επιβεβαιώνει πως αρκετές ομάδες παρακολουθούν τον πελάτη του και τον έχουν προσεγγίσει, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία κουβέντα με την πλευρά της ΑΕΚ.

Avslöjar: Djurgården kan sälja Isak Hien redan i sommar. AEK Aten har lagt ett bud på mittbacken och förhandlar om personliga villkoren.

Flera klubbar är med i jakten men Hien är en av AEK Atens prioriteringar i sommar. Bosse utesluter inte affär. https://t.co/EpSz16UFN0

— Anel Avdić (@AnelAvdic) July 18, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα