Λέφσκι-ΠΑΟΚ: “Καπνός” τα εισιτήρια, φόβοι για μαύρη αγορά

Πόλο έλξης αποτελεί για τους φίλους της Λέφσκι Σόφιας ο ερχόμενος αγώνας της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ (21/7) στο “Γκεόργκι Ασπαρούχοφ”, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι έδωσαν… μάχη σήμερα (18/7) από νωρίς το πρωί για να εξασφαλίσουν εισιτήριο για το συγκεκριμένο

παιχνίδι!

Όπως αναφέρει η βουλγάρικη ιστοσελίδα dsport.bg, η αντίπαλος του “Δικέφαλου”… “εξάντλησε μέσα σε πέντε λεπτά τα εισιτήρια που βγήκαν διαδικτυακά για την αναμέτρηση”, ενώ οπαδοί της ομάδας σχημάτισαν ουρές από τα ξημερώματα έξω από το γήπεδο, για να καταφέρουν να αγοράσουν κάρτα εισόδου από αυτές που πωλούνταν στο γκισέ και όχι στο διαδίκτυο!

Αρχικά, η Λέφσκι διέθεσε εισιτήρια μόνο στους κατόχους καρτών διαρκείας. Τα ελεύθερα προς πώληση, συνολικά 11.000, τα έβγαλε σήμερα από τις 10 το πρωί, τα μισά στο διαδίκτυο και τα άλλα μισά στο γκισέ του γηπέδου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο τομέας “Β” του γηπέδου θα είναι κλειστός, δηλαδή τρεις χιλιάδες θέσεις μείον από το χωρητικότητας περίπου 29.000 γήπεδο, λόγω τιμωρίας της ομάδας από τη σεζόν 2019-2020, τα 5.500 χιλιάδες που βγήκαν στο διαδίκτυο δεν έγιναν τυχαία ανάρπαστα, όπως δεν δημιουργήθηκε τυχαία και η ουρά από τα ξημερώματα -από τις 6.00 το πρωί λέει η βουλγάρικη ιστοσελίδα!

Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα για τους φίλους της Λέφσκι, αν στο γήπεδο υπήρχαν και φιλοξενούμενοι οπαδοί, κάτι που δεν θα γίνει μετά την απόφαση των δύο ομάδων και της UEFA. Έτσι, το μέρος της κερκίδας που θα δέσμευαν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί, θα το καταλάβουν αυτοί των γηπεδούχων, όπως θα γίνει και στον επαναληπτικό, στην Τούμπα.

Στη Σόφια, πάντως, εικάζουν ότι αυτή η μαζική και γρήγορη διαδικτυακή επίθεση για δέσμευση εισιτηρίων (καθένας μπορούσε μέχρι και τέσσερα) για τον αγώνα κρύβει κι άλλον σκοπό. Την πώληση εισιτηρίων σε δεύτερο χρόνο στη μαύρη αγορά. Με δεδομένο ότι πολλοί φίλοι της Λέφσκι δεν εξασφάλισαν εισιτήριο με το άνοιγμα της αγοράς σήμερα, η υπόθεση που γίνεται μοιάζει να έχει βάση. Θα φανεί τις επόμενες ημέρες…

Keywords
Τυχαία Θέματα