Ντεμπούτο για Μπέιλ-Κιελίνι στο MLS! (pic+vid)

Η νέα του ομάδα επικράτησε 2-1 του Νάσβιλ στο Τενεσί. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιζε εκτός έδρας, ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τότεναμ, επευφημήθηκε από το πλήθος στο «Geodis Park».
«Ανυπομονούσα. Μόλις πήγα στον πάγκο, ήθελα να μπω και να βοηθήσω την ομάδα, να παίξω μερικά λεπτά», είπε ο Μπέιλ. «Σημαντικό και για μένα ατομικά είναι να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Χάρηκα που έπαιξα μερικά λεπτά και το πιο σημαντικό

πήραμε τους τρεις βαθμούς, οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Gareth Bale is all in pic.twitter.com/fXfqX85a31

— valeria (@findingnebula) July 18, 2022

Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας του Μπέιλ σε συλλογικό επίπεδο από τις 9 Απριλίου. Από τότε ο Μπέιλ βοήθησε την Ουαλία να κερδίσει την πρώτη της συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1958 με μια νίκη επί της Ουκρανίας στα πλέι οφ τον Ιούνιο. Υπέγραψε με την Los Angeles FC στις 27 Ιουνίου, δύο εβδομάδες αφότου ο βετεράνος αμυντικός της Ιταλίας και της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, ανακοίνωσε ότι μετακομίζει επίσης στον σύλλογο. Ο Κιελίνι έκανε επίσης το ντεμπούτο του στο MLS την Κυριακή, παίζοντας στα πρώτα 60 λεπτά.
Η νίκη ώθησε ομάδα του Λος Άντζελες στην κορυφή, ξεπερνώντας το Όστιν στη βαθμολογία της Δυτικής Περιφέρειας με 42 βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο, έναντι της ομάδας του Τέξας που έχει 41.

A special win for a special begin! #LAFC! pic.twitter.com/cI793JQIRx

— Giorgio Chiellini (@chiellini) July 18, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα