Το ντοκιμαντέρ της UEFA για το “Online Abuse” (vid)

Η UEFA δημιούργησε ένα μικρό ντοκιμαντέρ για το “Online Abuse”, δηλαδή την διαδικτυακή κατάχρηση που δέχονται τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι ποδοσφαιρίστριες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις, τα ρατσιστικά σχόλια, αλλά και τις “άτυχες” στιγμές των αθλητών όπως όταν σκοράρουν ένα αυτογκόλ.

Η Αλίσα Λέμαν, η οποία αγωνίζεται στην Εθνική Ελβετίας και την Άστον Βίλα μίλησε για μια περίοδο της ζωής της, στην οποία έβγαινε με μια κοπέλα και τα σχόλια που έλαβε στα social media

ήταν σε γενικό πλαίσιο αρνητικά για την επιλογή της. Μάλιστα η ίδια υπογράμμισε ότι ο κόσμος πίστευε ότι κάτι είχε άλλαξει σ’ εκείνη . Ο Ζορζίνιο αναφέρθηκε στη ρατσιστική επίθεση με αποδέκτες τους Μπουκάγιο Σάκα, Μάρκους Ράσφορντ και Τζέιντον Σάντσο μετά τον τελικό του EURO 2020 ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, επειδή αστόχησαν στα πέναλτι.

Η Γουεντί Ρενάρ της Λιόν και της Εθνικής Γαλλίας σχολίασε τα δεκάδες μηνύματα που έλαβε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το αυτογκόλ που πέτυχε στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκέμβριου του 2019 ανάμεσα στις “τρικολόρ” για την Νορβηγία.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα