Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Στα ημιτελικά η Βασιλείου με νέο ατομικό ρεκόρ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Στα ημιτελικά η Βασιλείου με νέο ατομικό ρεκόρantoniamath11Παρ, 03/05/2021 - 16:14

Η Ειρήνη Βασιλείου έκανε εξαιρετική εμφάνιση, τερμάτισε μάλιστα πρώτη στην 7η προκριματική σειρά με 52.76, επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για την Ελληνίδα αθλήτρια.

Έτσι η Βασιλείου θα συμμετέχει στον ημιτελικό της Παρασκευής (5/3) και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να περάσει στο τελευταίο στάδιο του ευρωπαϊκού

πρωταθλήματος κλειστού στίβου. 

"Έμεινα συγκεντρωμένη στην κούρσα. Άλλωστε οι υπόλοιπες αθλήτριες είχαν καλύτερους χρόνους από εμένα, οπότε ήταν φυσιολογικό να φύγουν γρηγορότερα. Ήμουν σε καλή κατάσταση και κατάφερα να κάνω τα περάσματα μου, όπως τα είχα προγραμματίσει. Ο στόχος μου ήταν να προκριθώ στον ημιτελικό και τον πέτυχα. Ο στίβος είναι υπέροχος και ευελπιστώ σε μια εξίσου καλή εμφάνιση και στον ημιτελικό", δήλωσε η αθλήτρια μετά το τέλος του αγώνα. 

Off Off Off Off ΣΤΙΒΟΣ Στα ημιτελικά των 400μ γυναικών προκρίθηκε η Ειρήνη Βασιλείου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, στο Τορούν της Πολωνίας.

Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 16:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα