ΑΕΚ: “Ο Αλμέιδα μπορεί ν’ αναδείξει την ποιότητα του Πισάρο”

Ο Ροδόλφο Πισάρο μετράει αντίστροφα για την άφιξή του στην Αθήνα και την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, με τους Μεξικανούς να ασχολούνται με τον συμπατριώτη τους αλλά και τη μελλοντική συνεργασία με τον Ματίας Αλμέιδα.

Όπως αναφέρει η “El Universal” ο Αλμέιδα θέλει να εντάξει περισσότερους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ με το ρεπορτάζ να έχει τίτλο:

«Ο Αλμέιδα θέλει περισσότερους Μεξικανούς στην ΑΕΚ» και να συμπληρώνει: «ο “Pelado” λαμβάνει υπόψιν το μεξικανικό ποδόσφαιρο για την ενίσχυση της ΑΕΚ».

Ακολούθως γίνεται αναφορά στις διαπραγματεύσεις με την Κλαμπ Αμέρικα για τον Νέστορ Αραούχο, ενώ υπάρχει εκτενής αναφορά σε Πισάρο και Πινέδα.

«Ο Αλμέιδα επέλεξε να ενισχυθεί με τον Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος, παρόλο που δεν έζησε την καλύτερη ποδοσφαιρική του στιγμή στο MLS, ο “Pelado” είναι σίγουρος ότι μπορεί ν’ αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του Μεξικανού μεσοεπιθετικού,αυτή που έδειξε στην Τσίβας», τονίζει επίσης το σχετικό δημοσίευμα.

Στο ρεπορτάζ των Μεξικανών υπήρξε αναφορά και στον Πινέδα: “Ο Πινέδα είναι το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα ότι ο Αλμέιδα εμπιστεύεται την ικανότητα του Μεξικανού ποδοσφαιριστή, αφού ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ τον δανεισμό του “Maguito” και ακολούθησε η αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα