ΑΕΚ: Νίκη, κορυφή και μήνυμα τίτλου!

Το ματς με τον Άγιαξ ανήκει στο παρελθόν, όπως και η ευρωπαϊκή παρουσία που δεν είχε την κατάληξη που επιθυμούσε η ΑΕΚ, η οποία τερμάτισε τελευταία παρά το πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημα στον όμιλό της. Πλέον, η Ένωση στρέφει την προσοχή της στους εγχώριους τίτλους και στην επανάληψη του περυσινού θριάμβου.

Η εκκίνηση του δεύτερου γύρου της Super League την βρίσκει στο Αγρίνιο όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, μια ομάδα που

“καίγεται” για βαθμούς καθώς στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Η ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι δίνει μια τεράστια ευκαιρία στην ΑΕΚ να τον προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα και να αρχίσει τη δική της αντεπίθεση για το πρωτάθλημα από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο αγώνας στο Αγρίνιο εννοείται πως δεν θα είναι εύκολος για την Ένωση που αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα. Λείπουν παίκτες που εάν ήταν διαθέσιμοι θα βρίσκονταν και στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης.

Από εκεί και έπειτα η ΑΕΚ έχει υποχρέωση να κερδίσει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, να στείλει το δικό της ξεκάθαρο μήνυμα τίτλου. O Ματίας Αλμέιδα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα από άποψη φυσικής κατάστασης αλλά και ψυχολογικής, δεν πρόκειται να σταθεί στα προβλήματα που υπάρχουν και όποιοι αγωνιστούν στο ματς του Αγρινίου θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα