Με το δεξί ο Παγώνης στο Orange Bowl

Μετά από 4 ημέρες διακοπής λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τη Φλόριντα τα προηγούμενα 24ωρα, έγινε πρεμιέρα στο κυρίως ταμπλό του Orange Bowl που φιλοξενεί τους καλύτερους junior τενίστες κάτω των 12 ετών.

Ανάμεσά τους και ο Ράφαελ Παγώνης ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην κορυφαία junior διοργάνωση και καταλαμβάνοντας το Νο3 του ταμπλό, κέρδισε με 6-2, 6-0 τον Καλιφορνέζο Τανμάρι Κοντουρί.

Στο 2ο γύρο του τουρνουά,

ο Παγώνης που τη Δευτέρα (18/12) έχει γενέθλια και κλείνει τα 12 χρόνια, θα αντιμετωπίσει τον Κάρτερ Σμόλγουντ.

Λόγω του ότι το πρόγραμμα πήγε πίσω εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τα τελευταία 24ώρα στην θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα, αλλά και στο format των αγώνων. 

Την Κυριακή μαζί με τον τελευταίο προκριματικό γύρο θα διεξαχθούν τόσο ο 1ος, όσο και ο 2ος γύρος που θα συμπληρωθούν την Δευτέρα. Την Τρίτη (19/12) θα πραγματοποιηθεί η φάση των “32” και “16”, την Τετάρτη οι προημιτελικοί και ημιτελικοί, ενώ την Πέμπτη (21/12) θα έχουν τους τελικούς, αλλά και τα παιχνίδια για την 3η και 4η θέση. 

Εκτός από το πρόγραμμα θα αλλάξει (μόνο για τα προκριματικά και τους πρώτους 2 γύρους του κυρίως ταμπλό) και η μορφή των αγώνων. Αυτά διαμορφώνονται ως εξής: 2 tie break sets χωρίς πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοπαλίας ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από τη διαδικασία του supe tie break 10 πόντων. Από τη φάση των “32” και μετά οι αγώνες θα επιστρέψουν στην κανονική μορφή των best of 3 tie break sets. 

JUNIOR ORANGE BOWL SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)

The post Με το δεξί ο Παγώνης στο Orange Bowl appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα