ΑΕΚ: Επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα προπονητή

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις την Δευτέρα του Πάσχα με τον Βράνιες να μπαίνει σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης και τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να αρχίζει την προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Αυτά είναι λίγο-πολύ τα νέα στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ

επιστρέφουν και αυτοί στην κανονικότητα από Τρίτη με το θέμα του προπονητή να επανέρχεται στην επικαιρότητα και στο προσκήνιο. Άλλωστε, στόχος των ανθρώπων του κλαμπ και του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο προπονητής να έχει κλείσει ιδανικά μέχρι να φύγει ο Απρίλιος.

Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις και επαφές τόσο με τον Ματίας Αλμέιδα, που παραμένει φαβορί αυτή τη στιγμή, όσο και με άλλους προπονητές, όπως του Ιβάν Λέκο, αλλά και του Ντι Φραντζέσκο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τον… άγνωστο “Χ” που ακόμα δεν έχει διαρρεύσει.

Το ποιος θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά” είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή, με τους ανθρώπους της Ένωσης να “ζυγίζουν” όλες τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει από τους υποψήφιους τεχνικούς και να αποφασίζουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της ομάδας.

Υπομονή, λοιπόν, λίγο ακόμα διότι τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά το Πάσχα έρχονται οι οριστικές αποφάσεις για το θέμα του προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Επανέρχεται,aek, epanerchetai