Young Justice: Αντίο Robin, καλωσήρθες Drake

Κωδικό όνομα και συγχρόνως επίθετο.

O Tim Drake, το τρίτο άτομο που παίρνει τον ρόλο του Robin στο πλάι του Batman στον κόσμο της DC Comics, απέκτησε νέο κωδικό όνομα. Ο συγγραφέας, Brian Michael Bendis, επιβεβαίωσε ότι θα λέγεται "Drake".

Σύμφωνα με το Newsrama, ο Bendis είχε κάνει tease το νέο κωδικό όνομα στο "Young Justice #8", όταν η ομάδα είχε ταξιδέψει στην Earth-3, πρώην κατοικία

της Criminal Syndicate. Εκεί, τα πραγματικά μέλη της Young Justice, μεταξύ των οποίων ο Tim Drake, συνάντησαν τους σκοτεινούς εαυτούς τους. Η σκοτεινή εκδοχή του Tim Drake αποκαλούσε τον εαυτό της "Drake", λέγοντας ότι "είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα πουλιά. Είναι αυτό που είμαι".

Ο πραγματικός Tim το αναφέρει στους συμμάχους του αργότερα και απ' ότι φαίνεται το ψευδώνυμο "κόλλησε". Ο Bart Allen, aka Kid Flash, τον καλεί μόνο ως Drake. Μια εναλλακτική εκδοχή της Stephanie Brown, aka Batgirl, επίσης τον αποκαλεί Drake.

Στο τέλος, ο Drake εμφανίζεται με νέα στολή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Drake ακολουθεί την παράδοση των μαθητών του Batman, που ονομάζουν τους εαυτούς από ονόματα πουλιών όταν γίνονται πια κύριοι του εαυτού τους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι Robin, Bluebird, Talon και Nightwing.

O Drake είχε πριν το όνομα Red Robin, μετά το ντεμπούτο του Damian Wayne το 2006, που πήρε τον τίτλο του Robin.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Νέες εξελίξεις στο ρομάντζο των Batman/Catwoman Star Wars: Ο Kylo Ren αντιμετωπίζει τους δαίμονές του στον Dagobah Νέο κόμικ He-Man από την DC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα