Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του "Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι"

Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά βιβλίων.

Αν λατρεύετε τον τρόμο, τα horror και τις τρομακτικές ιστορίες γενικά, τότε ο νέος μας διαγωνισμός είναι ιδανικός. Σε συνεργασία με την Feelgood σας πάμε σινεμά για να δείτε πρώτοι τη νέα ταινία τρόμου παραγωγής Guillermo del Toro, "Scary Stories to Tell in the Dark/Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι" και να τρομάξετε άφοβα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ

Guillermo del Toro στον ρόλο παραγωγού της επερχόμενης προσαρμογής των παιδικών βιβλίων τρόμου του Alvin Schwartz., με τα ηνία της σκηνοθεσίας να παίρνει ο Νορβηγός André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe). Το σενάριο προσαρμόστηκε από τους Dan και Kevin Hageman, με την ιστορία για την οθόνη να έρχεται από τον del Toro και τους Patrick Melton και Marcus Dunstan.

Στο cast θα βρούμε τους Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows και Lorraine Toussaint.

Δώρα

10 Διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Scary Stories to Tell in the Dark/Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι", που θα γίνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στον κινηματογράφο Αθήναιον (Βασιλίσσης Σοφίας 124, μετρό Αμπελόκηποι).

Μια ομάδα παιδιών έρχονται αντιμέτωπα με τους φόβους τους για να σώσουν την πόλη τους, όπου ένα κορίτσι με φρικτά μυστικά, μετέτρεψε τη βασανισμένη της ζωή σε μια σειρά από τρομακτικές ιστορίες, γραμμένες σε ένα βιβλίο που ξεπερνάει τον χρόνο. Ιστορίες που έχουν τη δύναμη να ζωντανεύουν όταν μια ομάδα εφήβων ανακαλύπτουν το τρομακτικό σπίτι της.

26 Σεπτεμβρίου στου κινηματογράφους, από την Feelgood.Πάρε Μέρος

a Rafflecopter giveaway

IGN Greece Scary Stories to Tell in the Dark - Exclusive "Red Spot" Clip Μάθαμε πότε θα χάσουμε τον ύπνο μας με το "Scary Stories to Tell in the Dark"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα