Νέες εξελίξεις στο ρομάντζο των Batman/Catwoman

Ξανά μαζί, αλλά διαφορετικά.

O αρραβώνας των Batman και Catwoman μπορεί να μην είχε την ιδανική κατάληξη αλλά η ιστορία τους δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Προσοχή! spoilers από το Batman #78

Το "Batman #50" ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα κεφάλαια της σειράς, καθώς ο γάμος των Bruce Wayne και Selina Kyle δεν κατέληξε όπως έπρεπε. Η Selina δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αργότερα μάθαμε ότι αυτό ήταν η αρχή της "πτώσης" του

Batman και μια στιγμή κλειδί για την εκδίκηση του Bane.

Παρόλα αυτά, η συμμαχία των δύο καλά κρατεί. Ο Bruce ζήτησε βοήθεια από την πρώην του, ενώ προσπαθούσε να ξεπεράσει τα πρόσφατα βάσανα του και να επιστρέψει εν δράση σωστά ώστε να αντιμετωπίσει τον Bane ξανά.

Art by Clay Mann. (Image Credit: DC Comics)

Η Selina βοηθάει τον Bruce να προπονηθεί και συμφωνεί να τον βοηθήσει σε μια μυστική αποστολή. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι σχεδιάζουν οι δύο τους, αλλά ο Bruce θέλει να βρει ένα αντικείμενο - "το μοναδικό πράγμα που μπορεί να νικήσει τον Bane".

Όσο οι δυο τους ετοιμάζονται για την επερχόμενη μάχη, η απορία παραμένει...θα ξαναζωντανέψει ο έρωτας τους, που τελείωσε τόσο άδοξα; Ο Bruce κρατάει ακόμα "κακία" προς την Selina; Εκείνη πιστεύει ακόμα ότι η απομάκρυνση της από αυτόν θα κρατήσει τον Batman στην Gotham; Όπως και να 'χει, το τεύχος τελείωσε με ένα ρομαντικό φιλί στην μέση της παραλίας.

Art by Clay Mann. (Image Credit: DC Comics)

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Young Justice: Αντίο Robin, καλωσήρθες Drake Star Wars: Ο Kylo Ren αντιμετωπίζει τους δαίμονές του στον Dagobah Νέο κόμικ He-Man από την DC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα