H Lucasfilm κλείνει το Apeiron

May the force be with you.

Ήταν 2015, όταν Poem Studios ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα conversion mod για το Star Wars RPG Star Wars: Knights of the Old Republic δίνοντας στο παιχνίδι νέα γραφικά χρησιμοποιώντας την Unreal Engine

4 άλλα ακόμα και νέο περιεχόμενο και πλανήτες σε ένα project που η Poem Studios ονόμασε Apeiron. Η Lucasfilm είχε άλλη γνώμη όμως.

Σε μια επιστολή παύσης και απαγόρευσης που δημοσίευσε η Poem Studios., η Lucasfilm δηλώνει ότι το Aperion δεν έχει κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε από τα αδειοδοτημένα υλικά Star Wars και πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα για την κατάργηση όλων των χρήσεων της πνευματικής ιδιοκτησίας της Lucasfilm, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των πνευματικών δικαιωμάτων, των εμπορικών σημάτων, των χαρακτήρων, των έργων τέχνης, και των λογότυπων και να αποφύγει οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση.

It's with a great sadness that I'm posting today; I recently received a letter from Lucasfilm instructing Poem to end production on Apeiron. After a few days, I've exhausted my options to keep it afloat; we knew this day was a possibility. I'm sorry and may the force be with you pic.twitter.com/OCRmMIjwGT

— Poem Studios (@PoemStudios) 11 Οκτωβρίου 2018

Στην επιστολή, η Lucasfilm προειδοποιεί την εταιρία πως μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει σταματήσει την χρήση οποιουδήποτε υλικού πνευματικής ιδιοκτησίας της Lucasfilm αλλά και να προχωρήσει και στην διαγραφή του κώδικα που έχει δημιουργήσει και να επιβεβαιώσει την συμμόρφωση της γραπτά.

Η Poem Studios έγραψε σε tweet της: "Εξαντλήσαμε τις επιλογές μας για να κρατήσουμε στη ζωή το Apeiron, ενώ γνωρίζαμε ότι υπήρχε αυτή η πιθανότητα. Λυπούμαστε και είθε η δύναμη να είναι μαζί σας."

Πολλοί από εμάς τους φαν του Knights of the Old Republic περιμέναμε το Apeiron με ανυπομονησία, για να ζήσουμε ξανά από την αρχή την εμπειρία του αριστουργήματος αυτού με σημερινά γραφικά και δεδομένα, αλλά δυστυχώς όπως όλα δείχνουν δεν θα φτάσει ποτέ στα χέρια μας.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Το νέο σύστημα avatar του XBOX έφτασε Zeus' Battlegrounds - Official Trailer Το N.E.R.O. για το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει αργότερα του αναμενόμενου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα