To sequel του "The Social Network" υποστηρίζει ο σεναριογράφος της ταινίας

Αφού η τεχνολογία έχει εξελιχθεί, να μην το δείξουμε;

O Aaron Sorkin, ο σεναριογράφος της ταινίας "The Social Network" (2010), λέει ότι "πρέπει να βγει sequel".

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Sorkin δήλωσε, "Δεν ξέρω περισσότερα για το Facebook από όσα ήξερα το 2005 - αλλά ξέρω αρκετά και ξέρω ότι πρέπει να υπάρξει sequel".

"Πολλά

ενδιαφέροντα και δραματικά πράγματα έχουν συμβεί από το τέλος της ταινίας, με την κατάληξη της μήνυσης των δίδυμων Winklevoss και του Eduardo Saverin", συνέχισε ο Sorkin.

MORE TO THE STORY: Aaron Sorkin says "The Social Network" producer Scott Rudin has reached out to him about revisiting the subject of #Facebook on film. pic.twitter.com/hE5iOwEik1

— AP Entertainment (@APEntertainment) January 11, 2019

Αν αναλογιστούμε τις πρόσφατες εξελίξεις με τον κολοσσό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ άλλων και τον αμφιλεγόμενο τρόπο που χειρίζεται το Facebook τα δεδομένα των χρηστών του, υπάρχει πολύ υλικό για το πιθανό sequel.

Ο σεναριογράφος δήλωσε ότι ο παραγωγός της ταινίας, Scott Rudin, έχει επικοινωνήσει μαζί του αρκετές φορές για το ενδεχόμενο sequel. "Έχω λάβει πολλά email από αυτόν με συνημμένα άρθρα και τη φράση, 'Δεν έχει έρθει η ώρα για το sequel?'".

Το "The Social Network" κυκλοφόρησε το 2010 και αποτελεί τη βιογραφική ιστορία της δημιουργίας του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Facebook. Βασίζεται στο βιβλίο του Ben Mezrich, "The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal", σκηνοθέτης του ήταν ο David Fincher και πρωταγωνιστούσαν οι Jesse Eisenberg ως Mark Zuckerberg, Andrew Garfield ως Eduardo Saverin, Justin Timberlake ως Sean Parker και Armie Hammer ως Cameron και Tyler Winklevoss.

Η ταινία δέχτηκε πολύ καλές κριτικές και έλαβε οχτώ υποψηφιότητες για Βραβείο Όσκαρ, ενώ από αυτές κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου, Καλύτερης Μουσικής Σύνθεσης και Καλύτερου Μοντάζ.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Στο μεγάλο cast του "The French Dispatch" προστέθηκε ο Henry Winkler Anne Hathaway και Tim Robbins στο περιβαλλοντολογικό δράμα του Todd Haynes Το Σωματείο Σκηνοθετών ανακοινώνει τις υποψηφιότητες του για το 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα