Το World of Warcraft έκανε τη δική του αναφορά στον Stan Lee

Μάθετε που θα τον βρείτε.

Ένας, εξαιρετικά παρατηρητικός παίκτης ανακάλυψε τον φόρο τιμής του παιχνιδιού World of Warcraft για τον πατέρα της Marvel, Stan Lee, ο οποίος απεβίωσε στα τέλη του 2018 σε ηλικία 97 ετών.

Όταν το patch 8.1.5 του WoW έγινε διαθέσιμο προς δοκιμή

οι παίκτες περίμεναν περισσότερους συμμάχους, νέες ιδέες στα πεδία μάχης και πολλές διορθώσεις και ενημερώσεις. Παρόλα αυτά, καθώς περπατούσε τους δρόμους του Stormwind Keep, ο χρήστης του Twitter με όνομα Bas Schouten (μέσω Eurogamer) παρατήρησε, επιπλέον, ένα γνωστό πρόσωπο.

μέσω Twitter

Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα που μετέφερε, ένας NPC (non-player character, ένας χαρακτήρας του παιχνιδιού που δεν ελέγχεται από κάποιον παίκτη) με το όνομα Stanley είναι η ψηφιακή εκδοχή του παιχνιδιού για τον πασίγνωστο Stan Lee. Πέρα από τις ομοιότητες στην εμφάνιση, ο χαρακτήρας φώναξε "Excelsior", κάνοντας την αναφορά ακόμα πιο τρανταχτή.

Πέραν των άλλων, το πραγματικό όνομα του θρύλου των κόμικ αρχικά ήταν Stalney Martin Lieber, αλλά χρησιμοποιούσε το Stan Lee ως ψευδώνυμο, και αργότερα άλλαξε το όνομα του σε αυτό.

Στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, ο Stan Lee είχε ανέκαθεν τη συνήθεια να κάνει τις cameo εμφανίσεις του. Ο ίδιος, λέγεται, πως είχε δηλώσει ότι αυτά τα cameo ήταν και το κατόρθωμα που τον έκανε πιο περήφανο από κάθε άλλο. Βεβαίως, ο Lee είχε αρκετά κατορθώματα στο δυναμικό του, και πολλούς μεγάλους χαρακτήρες των κόμικ στη δημιουργία των οποίων συμμετείχε.

Η ζωή του τιμήθηκε από την ίδια τη Marvel, της οποίας το όνομα έχει ταυτιστεί με το δικό του, αλλά και από την 'ανταγωνίστρια' DC. Οι αναφορές σε αυτόν δεν έχουν τέλος, και σε μερικούς μήνες θα τον δούμε ξανά, αφού πρόλαβε να γυρίσει το cameo του για την ερχόμενη ταινία "Avengers: Endgame".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Όλοι οι μεγάλοι κόμικ χαρακτήρες που βοήθησε στη δημιουργία τους ο Stan Lee Marvel και Disney αποχαιρετούν τον Stan Lee Έφυγε από την ζωή ο Stan Lee σε ηλικία 95 ετών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα