Τα πολυαναμενόμενα του 2019: Ποια μεγάλα παιχνίδια περιμένουμε να παίξουμε

Για το σωστό budget control.

To 2018 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, και αναπολώντας όλα τα λεφτά που ξοδέψαμε για τις gaming κυκλοφορίες του 2018, αποφασίσαμε σιγά σιγά να ετοιμαστούμε για τα ΑΑΑ παιχνίδια του 2019 και να κάνουμε έναν μικρό υπολογισμό του πόσα θα ξοδέψουμε.

Kingdom Hearts 3, Days Gone και Devil May Cry 5 είναι μόλις μερικοί από τους τίτλους που θα απολαύσουμε το 2019, οπότε πάμε

να δούμε αναλυτικά πότε θα κυκλοφορήσουν και να κάνουμε ανάλογα τα κουμάντα μας.

Resident Evil 2 Remake - 25 Ιανουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Capcom
Εταιρεία κυκλοφορίας: Capcom
Platforms: PC, PS4, XB1

Πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι η Capcom θα ακολουθήσει μια πολύ χαλαρή ροή σε remake παλιού παιχνιδιού της, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απ'όσα έχουμε δει, η εταιρεία έχει δώσει το 110% των δυνατοτήτων της για να φέρει νέα γραφικά, controls και νέες περιοχές που δεν είχαμε δει στον αρχικό τίτλο. Σίγουρα το 2019 ξεκινάει πολύ δυνατά.Kingdom Hearts 3 - 29 Ιανουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Square Enix
Εταιρεία κυκλοφορίας: Square Enix
Platforms: PS4, XB1

Ίσως η μεγαλύτερη και πιο πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του 2019, το Kingdom Hearts 3 έχει βασανίσει με τα reschedules του πολύ κόσμο. Μέσα από τα βίντεο που έχουν αποκαλυφθεί, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το παιχνίδι ανταποκρίνεται στο hype του και εμείς θα το δοκιμάσουμε σίγουρα!

Jump Force - 15 Φεβρουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Spike Chunsoft
Εταιρεία κυκλοφορίας: Bandai Namco
Platforms: PC, PS4, XB1

Τα Shonen Jump δεν έχουν συνήθως μεγάλο κοινό, αλλά με τίτλους όπως το Dragon Ball FighterZ και όλους τους anime fans εκεί έξω, που αυξάνονται συνεχώς, το Jump Force φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Το ρόστερ του είναι από τα πιο δυνατά του σημεία και σίγουρα θα είναι αυτό που θα μας κάνει να κολλήσουμε.

Crackdown 3 - 15 Φεβρουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης:Sumo Digital
Εταιρεία κυκλοφορίας: Microsoft Studios
Platforms: PC, XB1

Τo Crackdown 3 βρίσκεται τόσο καιρό υπό ανάπτυξη, που θα μείνουμε έκπληκτοι όταν το δούμε να κυκλοφορεί. Πρόκειται για μια αποκλειστικότητα της Microsoft, που θα φέρει την καταστροφή, σε μεγαλύτερη κλίμακα. Και έχει και υποστηρικτή τον Terry Crews. Τι άλλο θέλετε;Far Cry New Dawn - 15 Φεβρουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Ubisoft
Εταιρεία κυκλοφορίας: Ubisoft
Platforms:PC, PS4, XB1

Έχοντας ανακοινωθεί πριν από λίγες μέρες, το Far Cry: New Dawn θα ανταγωνιστεί όλα τα post-apocalyptic shooters του 2019. Έχοντας πολλές ομοιότητες με το Rage 2 και δίνοντας έμφαση στο online στοιχείο, το νέο παιχνίδι της Ubisoft πρόκειται να διχάσει το κοινό και όχι μόνο για το περίεργο εξώφυλλό του.

Metro: Exodus - 15 Φεβρουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: 4A Games
Εταιρεία κυκλοφορίας: Deep Silver
Platforms:PC, PS4, XB1

Είναι αυτή η χρονιά που το Metro θα καταφέρει να ξεφύγει από την cult προσωπικότητά του; Το Exodus, το οποίο είναι πλέον gold, πρόκειται να σπάσει αυτή την πεποίθηση, με χειροποίητα όπλα και πολλά αηδιαστικά πλάσματα για να σκοτώσετε. Θα είναι μια δύσκολη ημερομηνία, αλλά αναμένουμε να δούμε πώς θα πάει.Anthem - 22 Φεβρουαρίου 2018

Εταιρεία ανάπτυξης: BioWare
Εταιρεία κυκλοφορίας: EA
Platforms:PC, PS4, XB1

Το Anthem είναι επίσης ένας μεγάλος και μυστηριώδης τίτλος και το μεγαλύτερο πόνημα της Bioware για το 2019. Λεφτά υπάρχουν και η εταιρεία το χει δείξει, μέσω της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει στο marketing του παιχνιδιού. Θα πρέπει βέβαια να δούμε λίγο παραπάνω gameplay πριν το κρίνουμε, αλλά απ'όσα έχουν αποκαλυφθεί, φαίνεται ότι θα το απολαύσουμε!

Trials Rising - 26 Φεβρουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: RedLynx
Εταιρεία κυκλοφορίας: Ubisoft
Platforms:PC, PS4, XB1, Switch

Το Trials Rising θα περάσει έναν πολύ δύσκολο μήνα, καθώς ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος και το παιχνίδι δεν έχει δείξει πολύ δυνατά σημάδια. Η RedLynx ακούει το feedback των fans και κάνεις τις ανάλογες διορθώσεις, αλλά για να μπορεί να επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο, θα χρειαστεί κόπο και ιδρώτα.

Συνέχεια στην επόμενη σελίδα.Dead Or Alive 6 - 1 Μαρτίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Team Ninja
Εταιρεία κυκλοφορίας: Koei Tecmo
Platforms:PC, PS4, XB1

Το Dead OR Alive 6, που αναπτύσσεται από την Team Ninja και κυκλοφορεί από την Koei Tecmo, είναι ένας fighting τίτλος και μάλιστα η 19η προσθήκη στη γνωστή σειρά. Θα τρέχει πάνω σε νέο engine και θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One την 1η Μαρτίου 2019.

Devil May Cry 5 - 8 Μαρτίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Capcom
Εταιρεία κυκλοφορίας: Capcom
Platforms:PC, PS4, XB1, Switch

Ο Dante και ο Nero ετοιμάζονται για την επιστροφή και είναι πιο αιμοβόροι από ποτέ. Το Devil May Cry 5 είναι η πέμπτη προσθήκη στη σειρά και δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τη δημιουργία της Ninja Theory. Για την ακριβεία, το παιχνίδι έχει πολλές πιθανότητες να επαναφέρει το franchise που ξέρουμε και αγαπάμε, οπότε αναμένουμε τον Μάρτιο ανυπόμονα.

Tom Clancy's The Division 2 - 15 Μαρτίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Ubisoft
Εταιρεία κυκλοφορίας: Ubisoft
Platforms:PC, PS4, XB1

Αν βασιστούμε στις πρώτες εντυπώσεις, το The Division 2 δεν έχει και πολλές ελπίδες να φέρει πίσω όλους εκείνους που έφυγαν νωρίς από την προηγούμενη προσθήκη. Συνεχίζει να ασπάζεται τις ίδιες ιδέες και γενικότερα δεν φαίνεται να έχει διορθώσει τα λάθη του, οπότε, χωρίς να θέλουμε να κρίνουμε νωρίς, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ubisoft, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλα τα παράπονα των παικτών.

Sekiro: Shadows Die Twice - 22 Μαρτίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: FromSoftware
Εταιρεία κυκλοφορίας: Activision
Platforms:PC, PS4, XB1

Και εκεί που λες ότι έχεις ηρεμήσει, έρχεται η FromSoftware. Το Sekiro: Shadows Die Twice περιβάλλεται από ένα αρκετά μεγάλο πέπλο μυστηρίου. Φυσικά και δεν μπορούμε να περιμένουμε ένα νέο Soulsborne παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα έχει στοιχεία του μέσα. Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία του νίντζα της ιστορίας.

Mortal Kombat 11 - 23 Απριλίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: NetherRealm
Εταιρεία κυκλοφορίας: WB Games
Platforms:PC, PS4, XB1

Ίσως η μεγαλύτερη ανακοίνωση για fighting game του 2019, ήταν αυτή που έλαβε χώρα στα The Game Awards 2018. Το Mortal Kombat 11 είναι μια πολυαναμενόμενη συνέχεια για το Franchise και θα παρουσιάσει νέους τρόπους για να αφαιρέσετε τα έντερα των αντιπάλων σας, ενώ είναι ακόμα ζωντανοί. Βέβαια, θα μπορείτε παράλληλα να φτιάξετε τους δικούς σας custom fighters και να δοκιμάσετε, για πρώτη φορα, ένα Mortal Kombat παιχνίδι στο Nintendo Switch. Περισσότερα νέα τον Ιανουάριο!Days Gone - 26 Απριλίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: SIE Bend
Εταιρεία κυκλοφορίας: SIE
Platforms:PS4

Λίγα πράγματα έχουμε ακούσει για την αποκλειστικότητα του Playstation 4, Days Gone, από την μέρα που ανακοινώθηκε στην E3 2016. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικά θετικές, καθώς ταξιδεύετε στον ανοιχτό κόσμο. Εκεί θα μπείτε τον ρόλο του Deacon St. John, ο οποίος έχει δυσκολία να διαχωρίσει το καλό και το κακό. Πολλοί αντίπαλοι και διαφορετικές επιλογές σίγουρα θα σας κρατήσουν στην άκρη της καρέκλας σας.Rage 2 - 14 Μαΐου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: id Software/Avalanche
Εταιρεία κυκλοφορίας: Bethesda
Platforms:PC, PS4, XB1

Το Rage 2 έχει ζητηθεί πολύ από το κοινό, κυρίως μεταξύ σοβαρού και αστείου, και ομολογουμένως κανείς δεν περίμενε ότι θα συμβεί στην πραγματικότητα. Έλα όμως που η id Software αποφάσισε να το κάνει δεύτερα φορά, διορθώνοντας τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Μάλιστα φαίνεται ότι η ιστορία επιτέλους θα καταλήξει κάπου και δεν θα μας αφήσει με περισσότερα ερωτηματικά απ' όσα αρχικά είχαμε.

Crash Team Racing Nitro-Fueled - 21 Ιουνίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Beenox
Εταιρεία κυκλοφορίας: Activision
Platforms:PC, PS4, XB1, Switch

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για το Crash Team Racing, καθώς εκτός από τις φήμες, είδαμε μόλις μια ανακοίνωση στα The Game Awards 2018. Μετά το N. Sane Trilogy, αρκετοί ήθελαν να δουν ένα τέτοιο παιχνίδι, που εν τέλει θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του επόμενου χρόνου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταστραφούν πολλές οικογένειες από αυτό.Shenmue 3 - 27 Αυγούστου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Neilo, Ys Net
Εταιρεία κυκλοφορίας: Deep Silver
Platforms:PC, PS4

Τι είναι λίγη ακόμα αναμονή, μετά από δύο δεκαετίες; Σίγουρα τίποτα, καθώς οι fans, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορέσουν, τον Αύγουστο του 2019, να απολαύσουν την πολυαναμενόμενη τρίτη προσθήκη στη σειρά. Όπως έχουμε δει μέχρι τώρα, μεγάλο μέρος του DNA που έχει χαρακτηρίσει το franchise βρίσκεται ακόμα εκεί, ενώ για τα γραφικά, οι απόψεις διίστανται. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις, οπότε δεν θα αγχωθούμε ακόμα.

Συνέχεια στην επόμενη σελίδα.

Φυσικά υπάρχουν και παιχνίδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2019, αλλά δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας τους! Πάμε να δούμε και αυτά.

Gears 5

Εταιρεία ανάπτυξης: The Coalition
Εταιρεία κυκλοφορίας: Microsoft Studios
Platforms: PC, XB1

Με το Gears Of War 4 να είναι μια σχετική μικρή επιτυχία, η The Coalition πρέπει να τα δώσει όλα στο Gears (όχι of war) 5! Αν και δεν το έχουμε δει να διαφέρει πολύ από την προηγούμενη προσθήκη, τουλάχιστον μέχρι τώρα, θα απομακρυνθούμε από τον πρωταγωνιστή, Fenix, και θα πάρουμε τον ρόλο της Kait, καθώς εξερευνά τον κόσμο.

Skull And Bones

Εταιρεία ανάπτυξης: Ubisoft
Εταιρεία κυκλοφορίας: Ubisoft
Platforms: PC, XB1, PS4

Το Skull & Bones είναι το πιο πολλά υποσχόμενο παιχνίδι της Ubisoft, μαζί φυσικά με το επόμενο Far Cry. Θα είναι μια live υπηρεσία, όπου θα εξερευνάτε τις ανοιχτές θάλασσες, θα αντιμετωπίζετε άλλους παίκτες και θα αποφασίζετε αν θα τους κάνετε φίλους ή αν θα τους βομβαρδίσετε.Code Vein

Εταιρεία ανάπτυξης: Bandai Namco
Εταιρεία κυκλοφορίας: Bandai Namco
Platforms: PC, XB1, PS4

Το Code Vein πρόκειται να καθηλώσει αρκετό κόσμο και έχει ήδη πολλούς fans που το περιμένουν. Όσοι το έχουν δοκιμάσει, το παρομοιάζουν με τα Dark Souls παιχνίδια. Βέβαια δεν φτάνει στα λημέρια των Nioh και The Surge, καθώς θα έχετε κάποια βοήθεια από τον AI φίλο σας.

Doom Eternal

Εταιρεία ανάπτυξης: id Software
Εταιρεία κυκλοφορίας: Bethesda
Platforms: PC, XB1, PS4

Το Doom Eternal έρχεται μέσα στο 2019, συνεχίζοντας τα γεγονότα του Doom Eternal II. Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μεγαλύτερο οπλοστάσιο και τη δυνατότητα να κάνουν join σε παιχνίδια φίλων τους.

Ghost Of Tsushima

Εταιρεία ανάπτυξης: Sucker Punch
Εταιρεία κυκλοφορίας: SIE
Platforms: PS4

Η αποκλειστικότητα του PS4 μας έχει ήδη καθηλώσει με την εξαιρετική αισθητική του και την οπτική που έχει στη μάχη. Το Ghost of Tsushima είναι open world και μπορείτε να παίξετε σε stealth ή με πλήρη βιαιότητα, καθώς κατακρεουργείτε τους αντιπάλους σας. Πάρτε τη δύναμη του Ghost και σώστε την χώρα σας.The Last Of Us: Part II

Εταιρεία ανάπτυξης: Naughty Dog
Εταιρεία κυκλοφορίας: SIE
Platforms: PS4

Το δεύτερο The Last of Us μας κρατά από τώρα στην άκρη της καρέκλας μας, με εξαιρετικά ρεαλιστικά οπτικά εφέ και πολλή βία. Η Ellie είναι εκεί έξω για εκδίκηση και δεν θα την σταματήσει τίποτα.

Halo Infinite

Εταιρεία ανάπτυξης: 343 Industries
Εταιρεία κυκλοφορίας: Microsoft Studios
Platforms: PC, XB1

Η Microsoft δεν μιλά πολύ για αυτό το παιχνίδι, και μας έχει αφήσει μόλις με ένα μικρό tease. Θα είναι σίγουρα μια "γενναία" επόμενη προσθήκη στη σειρά και ίσως να δούμε και κάποια προσπάθεια για open world.

Death Stranding

Εταιρεία ανάπτυξης: Kojima Productions
Εταιρεία κυκλοφορίας: SIE
Platforms: PS4

Έχουμε δει τόσα πολλά και πάλι γνωρίζουμε τόσα λίγα. Το Death Stranding είναι το πιο ακριβοπληρωμένο και περίεργο μεγάλο παιχνίδι του 2019. Ο Hideo Kojima έχει αφήσει τη φαντασία του να οργιάσει και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε μια σφαιρική εικόνα για το τι ακριβώς μας περιμένει.

Bayonetta 3

Εταιρεία ανάπτυξης: Platinum Games
Εταιρεία κυκλοφορίας: Nintendo
Platforms: Switch

Γνωρίζουμε πολύ λίγα για το Bayonetta 3, εκτός από το ότι θα μάχεστε και θα φαίνεστε εξαιρετικοί εμφανισιακά. Η Platinum Games και η Nintendo συνεχίζουν τη συνεργασία τους στη σειρά και αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα.

Metroid Prime 4

Εταιρεία ανάπτυξης: Nintendo
Εταιρεία κυκλοφορίας: Nintendo
Platforms: Switch

Γνωρίζουμε πολύ λίγα, αλλά όμως αρκετά πράγματα για το Metroid Prime 4. Είναι η τέταρτη προσθήκη στη σειρά και θα κυκλοφορήσει μόνο στο Nintendo Switch.The Elder Scrolls VI

Εταιρεία ανάπτυξης: Bethesda
Εταιρεία κυκλοφορίας: Bethesda
Platforms: TBD

Μερικά βουνά και ένας πολύ όμορφος ορίζοντας. Αυτά χρειάστηκαν μόνο για να ξεκινήσει παροξυσμός στο κοινό. Το The Elder Scrolls VI δεν φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2019, καθώς τέτοια παιχνίδια θέλουν χρόνο, αλλά είναι σίγουρα άξιο αναφοράς.

Starfield

Εταιρεία ανάπτυξης: Bethesda
Εταιρεία κυκλοφορίας: Bethesda
Platforms: TBD

Η πρώτη ολοκαίνουργια IP της Bethesda εδώ και δεκαετίες, το Starfield, αποτελεί επίσης ένα τεράστιο μυστήριο για το κοινό και επίσης δεν πρέπει να το περιμένουμε το 2019, καθώς και αυτό με τη σειρά του θα χρειαστεί χρόνο.

Εσείς ποιο παιχνίδι ανυπομονείτε να παίξετε το 2019;

IGN GreeceIGN Greece: Οι καλύτερες σεζόν του 2018Τα καλύτερα indie games που παίξαμε το 2018IGN Greece: Οι καλύτερες νέες σειρές του 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
παιχνιδια, devil may cry, gears of war, resident evil, dragon ball, xbox one, mortal kombat, playstation 4, naughty dog, elder scrolls, budget, devil, capcom, εταιρεία, ps4, νέα, square, spike, jump, dragon, anime, microsoft, dawn, rage, online, ubisoft, metro, exodus, cult, bioware, φεβρουάριος, team, ninja, fighting, engine, xbox, nero, franchise, game, custom, fighters, φορα, nintendo, switch, playstation, john, μαΐου, software, crash, ιουνίου, καλοκαιρι, dna, studios, skull, bones, live, namco, doom, join, ghost, world, dog, halo, kojima, games, elder, μυστήριο, ign, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αποτελεσματα, μιλα, ign, χειροποιητα, ημερομήνια, δυνατα, playstation 4, βιντεο, φημες, cult, dna, games, game, ghost, metro, microsoft, nitro, ps4, square, ubisoft, αισθητικη, βοηθεια, βουνα, βρισκεται, γεγονοτα, δευτερο, δευτερα, δυναμη, δυνατοτητα, διιστανται, δωσει, εφε, υπαρχει, επιτυχια, ερχεται, εταιρεία, ιδεες, υπηρεσια, εικονα, κλιμακα, λαθη, λεφτα, λεφτα υπαρχουν, μαΐου, μυστήριο, μικρο, μπορειτε, νιντζα, οπτικα, παμε, πεμπτη, πιθανοτητες, ροη, ρολο, σεζον, σειρες, σιγουρα, σιγουρο, συνεχεια, σειρα, σημαδια, τριτη, τιτλος, φαντασια, φεβρουάριος, φυσικα, φτανει, φορα, χρονος, anime, budget, bioware, bones, capcom, crash, custom, dawn, devil, devil may cry, doom, dragon, dragon ball, εκδικηση, engine, elder scrolls, εμφαση, exodus, fighters, fighting, franchise, gears of war, john, join, χωρα, ιουνίου, switch, kojima, elder, mortal kombat, nero, nintendo, ninja, παιχνιδι, rage, skull, software, spike, σωστο, team, online, θαλασσες, jump, world
Τυχαία Θέματα