To "The Quiet Man" έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Διαθέσιμο και το Limited Edition.

H Square Enix ανακοίνωσε σήμερα ότι το παιχνίδι "The Quiet Man" πρόκειται να κυκλοφορήσει σε Playstation 4 και Steam την 1η Νοεμβρίου στην τιμή των 14.99€.

Το "The Quiet Man" παίρνει τους παίκτες πέρα από τον ήχο για να προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία κινηματογραφικής δράσης, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί σε μία προσπάθεια.

Σε

μια ιστορία που ξετυλίγεται σε μια ενιαία νύχτα, οι παίκτες παίρνουν το ρόλο του κωφού πρωταγωνιστή Dane, καθώς παλεύει να ανακαλύψει τα κίνητρα πίσω από την απαγωγή της τραγουδίστριας Lala από ένα μυστηριώδη μασκοφόρο.

Από την 1η έως τις 15 Νοεμβρίου, όσοι το αγοράζουν από το PlayStation®Store θα λάβουν το παιχνίδι, ένα dynamic theme για το PlayStation®4 και ένα σύνολο οκτώ avatars του PlayStationNetwork. Κατά την ίδια περίοδο, όσοι αγοράζουν από το STEAM® θα λάβουν το παιχνίδι, καθώς και ένα σύνολο από επτά wallpapers για κινητά και PC. Επιπλέον, όσοι αγοράζουν εντός αυτής της περιόδου σε οποιαδήποτε πλατφόρμα θα λάβουν έκπτωση 10%.

Δελτίο Τύπου

IGN GreeceΊσως να διέρρευσαν τα PS Plus παιχνίδια του ΝοεμβρίουThe Surge: The Good, the Bad, and the Augmented - Launch TrailerΟ νέος τίτλος της Tycoon σε βάζει να καλλιεργείς και να εμπορεύεσαι μαριχουάνα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα