To Neon Genesis Evangelion έρχεται στο Netflix

Ακόμα μια προσπάθεια του Netflix στον κόσμο των anime.

Το Netflix αποκάλυψε την μέρα εισαγωγής του "Neon Genesis Evangelion" στην υπηρεσία - 21 Ιουνίου, 2019.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το γνωστό anime θα διατεθεί μέσω

streaming νόμιμα παγκοσμίως. Aν και δεν έχει επιβεβαιωθεί η εισαγωγή του από το ελληνικό Netflix, καθώς η ανακοίνωση αναφέρεται σε παγκόσμια πρεμιέρα θεωρούμε ότι θα μπει κανονικά και στη χώρα μας.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 1995 με 26 επεισόδια και ακολουθεί μια ομάδα εφήβων, που δουλεύουν για μια μυστική οργάνωση και πολεμάνε μια εξωγήινη απειλή γνωστή ως Angels, χρησιμοποιώντας τα mecha, Evangelion (EVA). Η σειρά εμβαθύνει αρκετά σε ψυχολογικά και μεταφυσικά θέματα.

Το "Evangelion" είναι ακόμη μια προσπάθεια του Netflix να αυξήσει το anime υλικό στην υπηρεσία του, είτε εισάγοντας παλιότερους τίτλους είτε με νέους τίτλους, όπως το Ultraman, που θα μπει τον Απρίλιο, το live-action remake του "Cowboy Bebop" και τις anime μεταφορές των "Altered Carbon" και "Pacific Rim".

Όσο περιμένετε το "Evangelion", ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας με τι anime αξίζει να binge-άρετε στο Netflix αυτή τη στιγμή, αλλά και τι περιμένουμε να μπει στην υπηρεσία τον Απρίλιο:

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ο James Corden θα παρουσιάσει τα Βραβεία Tony Νέο trailer για τη 2η σεζόν του One-Punch Man Αποκαλύφθηκε το cast και μια νέα εικόνα από τη μεταφορά του Dr. Stone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα