Ημερομηνία πρεμιέρας και trailer αποκτά η ταινία "Deadwood"

Να τι θα δω μετά το "Game of Thrones".

Σχεδόν καλοκαιρινή θα είναι η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας "Deadwood".

Σύμφωνα με το Collider, η ταινία που σκηνοθετήθηκε από τονDaniel Minahan και γράφτηκε από τον David Milch θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου 2019.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής: "Οι ανεξίτηλοι χαρακτήρες της σειράς ενώνονται 10 χρόνια μετά για να εορτάσουν την πολιτειακή κατάσταση της Νότιας Ντακότα. Προηγούμενες αντιπαλότητες

αναζωπυρώνονται, συμμαχίες δοκιμάζονται και παλιές πληγές ανοίγουν, αφού το μόνο που έχει μείνει είναι η περιπλάνηση σε αναπόφευκτες αλλαγές που ο εκσυγχρονισμός και ο χρόνος έχουν δημιουργήσει".

Οι ηθοποιοί που θα επιστρέψουν για να ενσαρκώσουν, ξανά, τους χαρακτήρες τους είναι οι Ian McShane ως Al Swearengen, Timothy Olyphant ως Seth Bullock, Molly Parker ως Alma Ellsworth, Paula Malcomson ως Trixie, John Hawkes ως Sol Star, Anna Gunn ως Martha Bullock, Dayton Callie ως Charlie Utter, Brad Dourif ως Doc Cochran, Robin Weigert ως "Calamity" Jane Canary, William Sanderson ως E.B. Farnum, Kim Dickens ως Joanie Stubbs και Gerald McRaney ως George Hearst.

Η ταινία είχε αρκετές καθυστερήσεις λόγω των φορτωμένων προγραμμάτων των ηθοποιών. Το σενάριο παραδόθηκε το καλοκαίρι του 2017, ενώ το καλοκαίρι του 2018 η ταινία έλαβε και το πολυπόθητο πράσινο φως.

Το ιστορικό crime δράμα "Deadwood" έτρεξε στο HBO από το 2004 μέχρι και το 2006. Το εν λόγω γουέστερν ακολουθεί τη ζωή του Σερίφη Seth Bullock (Timothy Olyphant), του ιδιοκτήτη σαλούν Al Swearengen (Ian McShane) και των λοιπών κατοίκων της διεφθαρμένης πόλης του Deadwood, στην Νότια Ντακότα. Η σειρά κέρδισε μία Χρυσή Σφαίρα, για τον πρωταγωνιστή Ian McShane, και ένα βραβείο Emmy.

Πόσο ενθουσιασμένοι είστε για την ταινία; Πείτε μας στα σχόλια. Και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΜια ντουζίνα από το cast στα γυρίσματα του κινηματογραφικού "Deadwood"To πράσινο φως παίρνει η ταινία "Deadwood" από το HBOΈτοιμο το σενάριο της ταινίας "Deadwood"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα