Στη νέα ταινία "Scooby-Doo" κατευθύνονται οι Zac Efron και Amanda Seyfried

Scooby dooby doo!

Δύο νέες φωνές προστέθηκαν στο cast της επερχόμενης ταινίας της Warner Bros, "Scooby-Doo".

Ο λόγος για τους Zac Efron και Amanda Seyfried, οι οποίοι, σύμφωνα με το Deadline, θα δανείσουν τις φωνές τους στους Fred και Daphne, αντίστοιχα.

Άλλα μέλη του cast θα είναι οι Will Forte ως Shaggy, Gina Rodriguez ως Velma, Tracy Morgan ως Captain Caveman και Frank Welker ως Scoob. Ο Welker δάνειζε τη φωνή του στον αγαπημένο μας σκύλο και στην τηλεοπτική σειρά "Scooby-Doo, Where Are You!".

Εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Adam Sztykiel, Dan Povenmire, Charles Roven και Richard Suckle, ενώ παραγωγοί οι Pam Coats, Allison Abbate και Chris Columbus. Σκηνοθέτης θα είναι ο Tony Cervone, ο οποίος έχει αναλάβει να φέρει τους αγαπημένους έφηβους που λύνουν μυστήρια στην μεγάλη οθόνη. Στη νέα ταινία η ομάδα θα συνεργαστεί με άλλους χαρακτήρες για να σώσουν τον κόσμο από τον κακό Dick Dastardly.

Τον Efron τον είδαμε πρόσφατα στα "Baywatch" (2017) και "The Greatest Showman" (2017), ενώ αναμένουμε να τον δούμε στο "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile" (2019). Την Seyfried την είδαμε πρόσφατα στα "Gringo" (2018) και "Mamma Mia! Here We Go Again" (2018), ενώ αναμένουμε να τη δούμε στα "The Art of Racing in the Rain" και "You Should Have Left".

Ο Zac Efron και η Amanda Seyfried

Η αρχική σειρά έτρεξε για επτά χρόνια (1969-1976) στο CBS, ενώ ακολούθησαν άλλα 15 χρόνια προβολής της στο ABC, όπου μπήκαν νέοι χαρακτήρες και ιστορίες. Δημιουργός της σειράς ήταν η εταιρία παραγωγής Hanna-Barbera Productions και οι Joe Ruby και Ken Spears. Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες των Fred Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley και Norville "Shaggy" Rogers, οι οποίοι λύνουν εγκλήματα μυστηρίου, τα οποία φέρουν υπερφυσικά όντα. Συχνά συνεργάζονται και με άλλους γνωστούς χαρακτήρες, όπως ο Batman για χάρη της ταινίας "Scooby-Doo! & Batman: The Brave and the Bold" (2018) και τα αδέρφια Winchester για τη σειρά "Supernatural".

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι χαρακτήρες μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη. Οι δύο πρώτες live-action ταινίες βγήκαν το 2002 και 2004, αντίστοιχα, και πρωταγωνιστούσαν οι Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard και Linda Cardellini, και ονομάζονταν "Scooby-Doo" και "Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed". Αν και η πρώτη ταινία ήταν επιτυχία στο box office ($130 εκ.), η δεύτερη δεν κατάφερε παρόμοια επιτυχία ($84 εκ.) και αυτό οδήγησε το στούντιο να σταματήσει τα όποια σχέδια είχε για μια τρίτη.

Η ταινία είχε ανακοινωθεί από το 2015, αλλά από τότε δεν είχαμε πολλά νέα σχετικά με την εξέλιξή της. Ωστόσο, το ότι θα υπάρξει ο χαρακτήρας Captain Caveman μας παραπέμπει στο επεισόδιο "Mystery Solvers Club State Finals", το 14ο επεισόδιο της σειράς "Scooby-Doo! Mystery Incorporated" (2011), το οποίο φέρει χαρακτήρες από άλλες σειρές τις ίδιας εταιρείας παραγωγής, όπως η "Captain Caveman and the Teen Angels", στην οποία βλέπαμε τον ομώνυμο προϊστορικό υπερήρωα να συνεργάζεται με τρεις νεαρές κοπέλες - τις Brenda, Dee Dee και Taffy - για την επίλυση μυστηρίων.

Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 11/03 - 17/03Γιορτάζοντας 40 χρόνια Alien με νέες μικρού μήκους ταινίεςΝέο full trailer για το Avengers: Endgame!

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα