To Epic Games Store δίνει δωρεάν έξι παιχνίδια Batman Games

The Dark Knight is... free.

Η Epic Games δίνει δωρεάν 6 Batman παιχνίδια στο store της. Οι τίτλοι της Rocksteady, Batman: Arkham Collection και Traveller’s Tales’ Lego Batman

Trilogy είναι διαθέσιμα και μπορείτε με αυτά να εμπλουτίσετε την συλλογή σας.

Το Batman: Arkham Collection συνδυάζει και τα τρία παιχνίδια, Arkham Asylum, Arkham City και Arkham Knight, σε ένα όμορφο πακέτο. Το Batman: Arkham Origins δεν βρίσκεται στο σύνολο, πιθανότατα γιατί αναπτύχθηκε από την Warner Bros. Montreal αντί για την Rocksteady.

Παρόμοια, το Lego Batman Trilogy περιλαμβάνει τα Lego Batman, Lego Batman 2: DC Super Heroes και Lego Batman 3: Beyond Gotham. Κάθε τίτλος συνδυάζει action-adventure gameplay, με την αισθητική που χαρακτηρίζει τα Lego.

Tα παιχνίδια θα είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε αποκτήστε τα όσο προλαβαίνετε.

Μην ξεχνάτε ότι τα Batman: Arkham Asylum και Batman: Arkham City, που κυκλοφόρησαν το 2009 και το 2011 αντίστοιχα, θεωρούνται από τα καλύτερα, μοντέρνα υπερηρωικά παιχνίδια.

Πριν φύγετε, σας υπενθυμίζουμε ότι έρχεται σύντομα Batman crossover event στο Fortnite, μια αποκάλυψη που έγινε από επίδοξους dataminers.

Μας ετοιμάζει η Epic για έναν πλήρη εορτασμό για την ημέρα του Batman;

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Gamescom 2019 Demo Το Xbox 360 λαμβάνει νέο update Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PlayStation Plus του Αυγούστου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα