To Control απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Το φετινό καλοκαίρι.

Το νέο παιχνίδι της Remedy Entertainment, που ακούει στο όνομα Control, μόλις απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η εταιρεία στο Eurogamer, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One, και PC στις 27 Αυγούστου του φετινού

καλοκαιριού και θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Remedy μετά το Max Payne 2, το οποίο θα βγει σε περισσότερες από μία πλατφόρμες.

Στο παιχνίδι λοιπόν καλείστε να χειριστείτε την Jesse Faden, μία χαρακτήρα η οποία, έπειτα από μια τραυματική εμπειρία κατά τη διάρκεια των παιδικών της χρόνων, απέκτησε ανεξήγητες υπερδυνάμεις.

Στην προσπάθεια της να κατανοήσει τι της έχει συμβεί, η Jesse θα ζητήσει τη βοήθεια του Federal Bureau of Control, ενός κυβερνητικού φορέα ο οποίος ειδικεύεται στα υπερφυσικά φαινόμενα.

Τα πράγματα όμως θα αρχίσουν να περιπλέκονται όταν μία μυστική οργάνωση ονόματι The Hiss θα επιτεθεί και θα καταλάβει τα κεντρικά γραφεία του FBC, πριν η Jesse πάρει τις απαντήσεις που ζητάει. Θα πρέπει λοιπόν η ίδια να εξαφανίσει το Hiss μία και καλή.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceTerrorarium - Early Access TrailerSekiro: Shadows Die Twice - Juzou the Drunkard TrailerBattlefield 5: Firestorm - 9 λεπτά Gameplay

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα