Βιεϊρίνια «Δε θέλουμε να έχουμε ξανά τριήμερο ρεπό»


Από τη ... μύτη των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θαρρείς και προσπαθεί να το βγάλει η τεχνική ηγεσία το τριήμερο ρεπό που τους είχε δώσει μετά το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η υψηλή ένταση των ασκήσεων, το πρόγραμμα που είναι περισσότερο προσανατολισμένο στη φυσική κατάσταση έχουν δημιουργήσει μια δύσκολη προπονητική πραγματικότητα για όλους με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να γυρνάει αυθόρμητα σε μια στιγμή της προπόνησης και να λέει προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Δε θέλουμε να έχουμε ξανά τριήμερο ρεπό», με τον Ρουμάνο τεχνικό να του
δίνει «πληρωμένη» απάντηση: «Είναι σαν προετοιμασία. Έχουμε μπροστά μας ενάμιση μήνα και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα».Η παραπομπή στην καλοκαιρινή προετοιμασία άλλωστε προέκυψε και συνειρμικά καθώς το κυρίαρχο στοιχείο όλων αυτών των ημερών είναι το ... ατελείωτο τρέξιμο.

Με πλούσιο μεν ασκησιολόγιο αλλά πάντα στοχευμένο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης η προπόνηση περιελάμβανε και ασκήσεις με μπάλα αλλά και παιχνίδι κατοχής σε περιορισμένο εμβαδόν. Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί και Πέλκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Το αυριανό αντίστοιχο ραντεβού έχει οριστεί για τις 11.00 και πάλι στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα