Κερδίζει πόντους ο Μάντζιος στον Πανιώνιο

Δεν ήταν εύκολο αυτό που κλήθηκε να κάνει ο Άκης Μάντζιος όταν επέστρεψε στον Πανιώνιο. Καμένη γη παρέλαβε. Χάος ήταν τα αποδυτήρια. Παίκτες ξενερωμένοι και με… ανοιχτούς λογαριασμούς. Όποιος ήθελε έκανε προπόνηση, όποιος ήθελε σηκωνόταν και έφευγε παίρνοντας άδεια από τη σημαία.

Μπήκε τάξη στο μαγαζί και αυτό του το πιστώνουν οι διοικούντες. Ο Χρήστος Δάρας δεν ήταν αυτός που τον έλεγε προπονητάρα μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης; Λίγο έλειψε να έρθει και η πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ

μέσα στην Τούμπα. Κάπως έτσι ο Μάντζιος κέρδισε πόντους στη Νέα Σμύρνη.

Μετά και από τη νίκη επί της Ξάνθης, ήρθε και η σωτηρία. Και με γκολ ενός παίκτη που τον ήθελε αρκετά ο κόουτς. Τώρα που είπα για μεταγραφές, θυμήθηκα ότι είχε ταχθεί με την πλευρά Νίκου Ζαμάνη. Θεωρούσε απαραίτητο να γίνουν προσθήκες τότε για να μην μπλέξει ο Πανιώνιος. Και σε αυτό δικαιώθηκε. Γιατί εάν δεν είχαν γίνει μεταγραφές, θα είχαν ζορίσει πάρα πολύ τα πράγματα.

Νομίζω πως καταλαβαίνετε πού το πάω. Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρει ο Πανιώνιος κάτι καλύτερο; Δύσκολο για μένα. Τον Άκη τον χαλάει να μείνει στην Αθήνα, όπου βρίσκεται και η οικογένειά του; Όχι φυσικά. Γι’ αυτό σας το λέω από τώρα, όσο περνάει ο καιρός, αυξάνονται και οι πιθανότητες παραμονής του.

Κρατήστε και κάτι τελευταίο. Εννοείται πως το θέμα της αδειοδότησης θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πολλά στους «κυανέρυθρους». Εκείνοι, όμως, λένε πως είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Εάν δεν στραβώσει, λοιπόν, το θέμα ούτε εκεί, δεν το βλέπω να φεύγει ο Μάντζιος το καλοκαίρι. Θα κάνει τα μπανάκια του και θα επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη για να κοουτσάρει.

The post Κερδίζει πόντους ο Μάντζιος στον Πανιώνιο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα