Μια ανανέωση και μια νέα σειρά θα φέρει το ABC

Πολλά -ish...

To ABC φέρνει μια ανανέωση και μια νέα σειρά στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το Variety, η πολυαγαπημένη σειρά "Black-ish" ανανεώθηκε για 6η σεζόν, ενώ το πράσινο φως για την ανάπτυξή της πήρε και η prequel σειρά "Mixed-ish".

Το "Black-ish" δημιουργήθηκε από τον Kenya Barris και έκανε πρεμιέρα το 2014. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από μια απλή οικογένεια Αφροαμερικάνων, τις ζωές

τους και τα προσωπικά και κοινωνικά τους προβλήματα. Πρωταγωνιστούν οι Anthony Anderson ως Andre Johnson, Tracee Ellis Ross ως Rainbow Johnson και Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown και Marsai Martin, ως τα παιδιά του ζευγαριού, Zoey, Andre Jr., Jack και Diane. Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Jeff Meacham ως Josh Oppenhol, Jenifer Lewis ως Ruby Johnson, Deon Cole ως Charlie Telphy, Peter Mackenzie ως Leslie Stevens και Laurence Fishburne ως Earl Johnson.

Η σειρά έχει πολύ καλές κριτικές και αυτό φαίνεται από τις υποψηφιότητες για βραβεία Emmy και Χρυσής Σφαίρας. Επίσης, η Tracee Ellis Ross έχει κερδίσει την Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλο σε Κωμωδία. Εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς είναι οι Barris, Jonathan Groff, Kenny Smith, Gail Lerner, Courtney Lilly, Lindsey Shockley, Anthony Anderson, Laurence Fishburne, Helen Sugland και E. Brian Dobbins.

Όσον αφορά την prequel σειρά "Mixed-ish", η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από την Rainbow Johnson και τον τρόπο που μεγάλωσε την δεκαετία του '80. Οι γονείς της, Paul και Alicia, αποφασίζουν να μετακομίσουν από την κοινότητα των χίπι στα προάστια για να παρέχουν μια καλύτερη ζωή στην οικογένειά τους.

Θα πρωταγωνιστούν οι Arica Himmel ως Bow Johnson, Tika Sumpter ως Alicia Johnson, Christina Anthony ως Denise, Mykal-Michelle Harris ως Santamonica Johnson και Ethan Childress ως Johan Johnson. Αυτό θα είναι το δεύτερο spinoff της σειράς, μιας και υπάρχει ήδη το "Grown-ish", το οποίο επικεντρώνεται στην μεγάλη κόρη της οικογένειας, την Zoey, η οποία φεύγει από το σπίτι και ξεκινά τη φοιτητική της ζωή. Πέρα από την Yara Shahidi που κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πρωταγωνιστούν οι Deon Cole, Trevor Jackson, Francia Raisa, Emily Arlook, Jordan Buhat, Chloe x Halle, Luka Sabbat και Chris Parnell. Η εν λόγω σειρά έχει ανανεωθεί για 3η σεζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Simon Pegg και Nick Frost στη μεταφορά των βιβλίων "Rivers of London Books" για την τηλεόραση Murder Mystery | Τρέιλερ | Netflix (Υποτιτλισμένο) Νέα προσθήκη για την τρίτη σεζόν του "The Marvelous Mrs. Maisel"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα