Απεβίωσε ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Chewbacca στις ταινίες Star Wars

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη!

Ο Peter Mayhew, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον κλασικό χαρακτήρα των ταινιών Star Wars, Chewbacca, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών. Η αιτία θανάτου του ηθοποιού ήταν καρδιακή προσβολή.

Η ανακοίνωση έγινε από την οικογένεια του Mayhew στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

"Η οικογένεια του Peter Mayhew, με βαθιά αγάπη, συγκίνηση και τύψεις μοιράζεται μαζί σας τα νέα ότι

ο Peter απεβίωσε. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 30 Απριλίου 2019 στο σπίτι του στο Β.Τέξας με την οικογένειά του στο πλάι του".

Peter Mayhew via Getty Images / Photo Credit: Ethan Miller

Το γράμμα αναφέρει την επιμονή του Mayhew να εμφανίζεται ως Chewbacca για διάφορα φιλανθρωπικά events και να δουλεύει σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, καθώς και την ίδρυση του Peter Mayhew Foundation.

Στις αρχές Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες θα γίνει μνημόσυνο για τους fans στο EmpireConLA, ενώ η οικογένεια του ηθοποιού ζήτησε αντί για δώρα ή λουλούδια, να γίνουν δωρεές στο ομώνυμο ίδρυμα του Mayhew.

Ως Chewbacca είχε παίξει στα "The Empire Strikes Back", "Return of the Jedi", "Revenge of the Sith" και "The Force Awakens", αλλά και σε άλλα shorts και ειδικά επεισόδια.

Ο Mayhew ήταν παντρεμένος με την Angie Luker και μαζί είχαν τρία παιδιά.

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη!

IGN Greece Hamill, Ford και Lucas θυμούνται τον Peter Mayhew Στα σκαριά ταινία "Saints Row" με τον σκηνοθέτη του "The Fate of the Furious" στο τιμόνι Sonic The Hedgehog - Official Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα