O Μελισσανίδης και το πλάνο του

13:51 6/4/2019 - Πηγή: Sportime

Θέμα συζήτησης έγινε η αποκλειστικότητα του Sportime και του Sportime.gr σχετικά με τη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το βράδυ της Δευτέρας, στο μικρό Χρηματιστήριο στο κέντρο της Αθήνας, με φίλους της ΑΕΚ, επιχειρηματίες, στους οποίους ανέλυσε το πλάνο του για το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια κι όχι μόνο.

Ποτέ και τίποτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν αφήνει κάτι στην… τύχη. Δεκαετίες

τώρα έχει ένα πλάνο και ένα στόχο που ακολουθεί. Ετσι και στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή ο στόχος του είναι η ΑΕΚ να δημιουργήσει ένα σύγχρονο καινούργιο γήπεδο στη Φιλαδέλφεια που με την ολοκλήρωσή του η ομάδα να μη χρωστάει ούτε ένα ευρώ.

Κι αυτό θα γίνει… Η πολιτεία στήριξε την Αγιά Σοφιά στο κομμάτι που της αναλογεί, καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία. Μακάρι φυσικά να ακολουθήσουν κι άλλα παρόμοια. Επιπλέον, η οικογένεια Μελισσανίδη ήδη έχει βάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ πάνω στο γήπεδο και θα βάλει κι άλλα, ενώ η επιθυμία και το όραμά του είναι στο νέο σπίτι της ΑΕΚ να συνδράμουν άπαντες. Θα είναι το σπίτι του κάθε ΑΕΚτζή και θέλει όσοι μπορούν να συνδράμουν, ειδικά όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα – αυτοί δηλαδή που συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ κοντά του, μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Παππάς.

Είναι συγκλονιστική η αίσθηση, όταν μπει η ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά να γνωρίζει από τον απλό κόσμο της ομάδας, μέχρι τον επιχειρηματία Ενωσίτη ότι έβαλε έστω κι ένα ευρώ για να αποκτήσει ξανά τη δική της στέγη. Γενικά ο Μελισσανίδης θέλει και επιδιώκει να έχει δίπλα του φίλους της ΑΕΚ που να στηρίζουν το όραμά του για μία ΑΕΚ οικονομικά ανεξάρτητη που δεν θα έχει ανάγκη τον… έναν επενδυτή να τη συντηρεί. Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε το 2013 το είχε τονίσει και το κάνει πράξη… Ετσι σύντομα με τον ίδιο επικεφαλής θα δημιουργηθεί μία G20 από επιχειρηματίες που θα είναι κοντά στο πλάνο του για μία ΑΕΚ δυνατή και με το δικό της γήπεδο.

The post O Μελισσανίδης και το πλάνο του appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα