The Division 2: Μυστικό Boss αποκαλύπτεται μετά από μήνες

Και πολύ αργήσαμε.

Ένα μυστικό boss, ονόματι "The Agony" αποκαλύφθηκε στο The Division 2, μόνο επειδή οι developers έδωσαν στοιχεία γι'αυτό μέσω ενός livestream.

Για δύο μήνες, κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξη του Agony, ένα boss που προστέθηκε ως μέρος του DLC, DC Outskirts: Expeditions. O Trick Dempsey μάλιστα, είχε σοκαριστεί όταν έψαξε γι'αυτό και παρατήρησε ότι κανείς δεν το χει βρει.

“Δεν βλέπω κανένα guide για τον τύπο,” γράφει

το Kotaku για τα λόγια του Dempsey στο stream. “Δεν υπάρχει κάτι.” Έτσι, τους έδωσε ορισμένα στοιχεία, για κάποια πράγματα που πρέπει να κάνουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή του παιχνιδιού.

Σε περίπου μιάμιση ώρα, ένα χρήστης του Reddit ανέφερε πως το βρήκε, ενώ 30 λεπτά αργότερα, ένα βίντεο φημολογείται ότι ανέβηκε στο Twitter.

Αποδεικνύεται εν τέλει, ότι ο Agony είναι κρυμμένος στο Manning National Zoo. Εκεί θα πρέπει να πυροβολήσει πέντε κυψέλες, στη συνέχεια το πάτε στον τομέα με τις πεταλούδες και να αλληλεπιδράσετε με ένα πάνελ για να ενεργοποιήσει το boss fight.

O Agony φοράει hazmat suit και επιτίθεται με ένα σφυρί και μια κυψέλη που μπορεί να στείλει μικρά drones, που θα πετσοκόψουν το health σας. Οι φαν του Reddit έχουν θεωρήσει ότι το boss είναι μια αναφορά στο Metal Gear Solid και στον The Pain.

Για περισσότερα, διαβάστε το review μας για το παιχνίδι εδώ.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Διαθέσιμο το πρώτο DLC επεισόδιο του The Division 2 The Division 2: Θα θέλατε ένα Single-Player Spin-Off; The Division 2: Δεν θα αλλάξει το επίπεδο δυσκολίας του raid

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα