Ο Φετφατζίδης "προκαλεί" τον Φαν'τ Σχιπ

Ο Γιάννης Φετφατζίδης κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του αυτή τη σεζόν με τη φανέλα του Άρη και με τις εμφανίσεις του και τις επιδόσεις του τραβάει πάνω του τα βλέμματα. Όχι, όμως, μόνο των φίλων της ομάδας, αλλά και του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν'τ Σχιπ, ο οποίος τον συμπεριέλαβε για δεύτερη φορά στις κλήσεις του από τότε που ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας.
Ο
Φαν'τ Σχιπ, ενώ έκοψε άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα, κράτησε τον Φετφατζίδη και δεν είναι απίθανο να του δώσει θέση βασικού στα παιχνίδια -ή, έστω, σε ένα από αυτά- με αντιπάλους την Ιταλία και τη Βοσνία, στις 12 και 15 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Στοιχείο που είναι βέβαιο ότι μετρά υπέρ του βιρτουόζου μεσοεπιθετικού, σε ό,τι αφορά στη νέα κλήση του στην Εθνική, είναι η παρουσία του σε ψηλές θέσεις σε διάφορες στατιστικές κατηγορίες στο πρωτάθλημα - πέρα από την παρουσία του αυτή καθεαυτή στην ομάδα και την ενέργεια που δίνει μεσοεπιθετικά.
Για παράδειγμα, ο Φετφατζίδης είναι πρώτος στην κατηγορία των ασίστ. Έχει μοιράσει 4 μέχρι τώρα, τις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη στο πρωτάθλημα. Επίσης, είναι στην τρίτη θέση στην κατηγορία των εύστοχων γεμισμάτων, καθώς έχει 10 (όσα και οι Ματίγια και Λιβάγια), ενώ πιο πάνω είναι οι Μίσιτς (12) και Βαλμπουενά (14). Για παίκτη που παίζει στα πλάγια, τα στοιχεία αυτά είναι πολύ καλά μέχρι τώρα και δείχνουν πόσο βοηθά την ομάδα του στο σκοράρισμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα