Tα games της Nintendo στην Gamescom 2018

Hands-on με Super Mario Party, Super Smash Bros. Ultimate και πολλά ακόμη!

Η Nintendo μέσω δελτίο τύπου που απέστειλε ανακοίνωσε και επίσημα το line-up των παιχνιδιών που θα παρουσιάσει στην Gamescom 2018.

Πιο

συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης που θα λάβει χώρα στη Κολωνία της Γερμανίας, θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν στο booth της Nintendo στο Hall 9 μερικά minigames από το νέο Super Mario Party που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 του Οκτώβρη, αλλά και το νέο Super Smash Bros. Ultimate που θα κυκλοφορήσει στις 7 του Δεκέμβρη.

Επιπρόσθετα, στο booth της Nintendo οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν και τα εξής παιχνίδια:

FIFA 2019Dark Souls RemasteredDragonBall Fighter ZTravis Strikes Again: No More HeroesStarlink: Battle for AtlasKiller Queen Black

Όσοι δεν θα δώσουν το παρών στην έκθεση -που θα διαρκέσει από τις 21 Αυγούστου μέχρι και τις 25- θα μπορούν μέσω του επίσημου καναλιού της Nintendo στο YouTube, να παρακολουθήσουν μία πληθώρα από νέα gameplay βίντεο από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Τα βίντεο σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας θα καταγράφονται εκείνη την στιγμή από το RedCube studio που θα υπάρχει στο κτήριο της έκθεσης.

Τα βίντεο αυτά θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να δείτε καλύτερα διάφορα παιχνίδια της Nintendo, όπως το νέο Super Mario Party, το Daemon X Machina, το Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country και πολλά ακόμη.

Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceGamescom 2018: Η Ισπανία είναι η τιμώμενη χώρα για τη φετινή διοργάνωσηΣημαντικές παρουσίες θα ανοίξουν τις πύλες της Gamescom 2017Gamescom 2017: Περισσότερες από 38 χώρες στο πλατό παρουσιάσεων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα