Μαυροφoρεμένος ο Superman στο Arrowverse Crossover

Το Elseworlds θα προβληθεί 9 με 11 Σεπτεμβρίου.

O τηλεοπτικός Superman "έχει τις μαύρες του" στο επερχόμενο Arrowverse crossover.

O πρωταγωνιστής του "Arrow", Stephen Amell έκανε tweet μια φωτογραφία, από τα γυρίσματα του επερχόμενου crossover των σειρών του CW, μαζί με τους Tyler Hoechlin (Superman) και Grant Gustin

(Flash).

Credit: Stephen Amell Twitter

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο Superman φοράει τη γνωστή μαύρη στολή του, αλλά στο "The Death of Superman" κόμικ event τη φόρεσε μετά την ανάσταση του. Το φετινό crossover ονομάζεται "Elseworlds", που αφήνει να εννοηθεί ότι ίσως μπλεχτούν χαρακτήρες και γεγονότα άλλων παράλληλων κόσμων, που οδηγούν τον ήρωα να φορέσει τη στολή αυτή.

Το TVLine επίσης πρόσεξε ότι οι Gustin και Amell σε άλλη φωτογραφία έχουν ίδια ρούχα και στυλ. Στο crossover θα δούμε επίσης την Batwoman της Ruby Rose και την Lois Lane της Elizabeth Tulloch.

Το Elseworlds θα προβληθεί 9 με 11 Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας με Flash και τελειώνοντας με Supergirl.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Νέο οικογενειακό δράμα θα φέρουν οι παραγωγοί του "The Vampire Diaries" Ο Superman και η Lois Lane θα "πεταχτούν" ως το Arrowverse Δεν προβλέπεται τέλος για τις υπερηρωικές σειρές του CW

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα