Super League 2: Ξάνθη και Χανιά υπερασπίστηκαν τις έδρες τους! (hls)

Super League 2: Ξάνθη και Χανιά υπερασπίστηκαν τις έδρες τους! (hls)basket1thanosΣάβ, 02/13/2021 - 16:41

Η Ξάνθη πανηγύρισε την δεύτερη σερί της νίκη για πρώτη φορά φέτος, μετά το μεσοβδόμαδο 0-1 στην Άρτα σε βάρος του Καραϊσκάκη. Με το ίδιο σκορ υπέταξε και τα Τρίκαλα,

αυτή την φορά εντός έδρας, και τα «έπιασε» στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας (12 βαθμούς). Καπνίδης ο σκόρερ για τους Ακρίτες με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Πιο επεισοδιακό το σημερινό ματς πάντως καθώς στο 95ο λεπτό ο Τάσος Παπάζογλου υπέπεσε σε πέναλτι, ο Παντελής Ριζογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση (είχε 10/10 πέναλτι) αλλά είδε τον Πολ Ίτσο (2/24 αποκρούσεις σε πέναλτι) να μπλοκάρει την μπάλα και να κρατάει τους τρεις πόντους για τους γηπεδούχους.

Τα Χανιά υπερασπίστηκαν την έδρα τους στο ντέρμπι της Κρήτης και με ένα τέρμα του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στο 66ο λεπτό έκαμψαν την αντίσταση του μαχητικού Ο.Φ. Ιεράπετρας. Αυτή η επιτυχία έρχεται μετά το μεσοβδόμαδο (13/02) «Χ» στην Ρόδο (1-1 με τον Διαγόρα). 10 βαθμοί σε 8 ματς για τα Χανιά ενώ η ηττημένη Ιεράπετρα έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με 3 βαθμούς (συγκατοικεί με τον Καραϊσκάκη Άρτας).

Αυτά τα δύο παιχνίδια άνοιξαν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League 2, η οποία αύριο θα ολοκληρωθεί με τις εξής αναμετρήσεις: Παναχαϊκή-Λεβαδειακός, Ιωνικός Νίκαιας-Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλωνας Λάρισας-Δόξα Δράμας και Εργοτέλης-Διαγόρας.

Σέντρα και στα 4 ματς στις 14:45 το μεσημέρι, καιρού επιτρέποντος αφού μην ξεχνάμε ότι το κύμα κακοκαιρίας που θα χτυπήσει την χώρα μας δεν αστειεύεται και πολλά γήπεδα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξάνθη - Ποδόσφαιρο Χανιά - Ποδόσφαιρο Τρίκαλα - Ποδόσφαιρο Ιεράπετρα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξάνθη ΕΛΛΑΔΑ Η Ξάνθη υπέταξε με 1-0 τα Τρίκαλα ενώ τα Χανιά κέρδισαν με το ίδιο σκορ τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στα παιχνίδια που άνοιξα την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League 2. Αμφότερες οι δύο ομάδες ανεβαίνουν στην βαθμολογία. Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 16:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα